Anakart ve Ekran Kartı uyumluluğu hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Anakart ve Ekran Kartı uyumluluğu hakkında yardım
Anakartım :

Almak istediğim anakart :

uyumlumudur acaba,uyumlu ise almayı dusunuyorum.kasanın fotosunuda atabilirim isterseniz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Uyumlu :oke:
350 watt veya üstü bi psu nuz varsa rahatlıkla kulanabilirsiniz

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ekran kartları genellikle anakart ile uyumlu olur sıkıntı yaşamassın anakart ile işlemci ve ram uyumu önemli olan. Almak istediğin ekran kartı harici güç girişide istemiyor bende aynı ekran kartını kullanıyorum seni memnun bırakır.

@Jelly Beanci benden hızlı çıktın :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ekran kartları genellikle anakart ile uyumlu olur sıkıntı yaşamassın anakart ile işlemci ve ram uyumu önemli olan. Almak istediğin ekran kartı harici güç girişide istemiyor bende aynı ekran kartını kullanıyorum seni memnun bırakır.
Referans kartlar dışındaki 750ti larda 6 pin pci-e güç girişi var
Yani buna msi ın TwinFozr lı kartı da dahil

serdar_gs

serdar_gs

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar.Ram 8 GB. İşlemcim 3.nesil i3 3.3 mhz.Şuan ekran kartsız kullanıyorum gayet hızlı pc :) PSU 400Watt ondan yana sıkıntı yok o zaman geriye ne kaldı ? siparişi vermek :D
harici güç girişi yok bunun.satın alacağım sitedeki yorumlarda yazıyordu

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar.Ram 8 GB. İşlemcim 3.nesil i3 3.3 mhz.Şuan ekran kartsız kullanıyorum gayet hızlı pc :) PSU 400Watt ondan yana sıkıntı yok o zaman geriye ne kaldı ? siparişi vermek :D
harici güç girişi yok bunun.satın alacağım sitedeki yorumlarda yazıyordu
Harici güç girişi yok aynısından kullanıyorum bende. Kartın özelliği düşük güç kullanımı yüksek performans oyunlarda işini görür. Ayrıca Nvidianın yeni maxvel mimarisini kullanıyor ve güncelleme ile directx 12 desteği gelecek imiş. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: CaglarReyiz
CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Harici güç girişi yok aynısından kullanıyorum bende. Kartın özelliği düşük güç kullanımı yüksek performans oyunlarda işini görür. Ayrıca Nvidianın yeni maxvel mimarisini kullanıyor ve güncelleme ile directx 12 desteği gelecek imiş. Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim çok sağol bilgin için.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

Üst Alt