acuxx
Üye
Bırakın s3le uraşmayı NOKİADAN OLMAZ İSTERSE 41 MP KAMERALI TELEFON YAPSIN SYMBİAN OLDUKTAN SONRA.........
Pardon ?
Bırakın s3le uraşmayı NOKİADAN OLMAZ İSTERSE 41 MP KAMERALI TELEFON YAPSIN SYMBİAN OLDUKTAN SONRA.........

DİYORUM Kİ İSTESE KAMERASI 5 KAT İYİ OLSUN İŞLETİM SİSTEMİ OLMADIKTAN SONRA WP8DİR SYMBİANDIR TARİH OLDU BEN WİNDOWSU ESKİ PDALARDA KULLANIRDIM TOSHİBALARDA FALAN KOMİK..Pardon ?

Samsungta windows tlefon yappıyr ama satışlar ortada özellikler ortda s3le yarışamıyor Bende windowsu çok kullandım ama artık bitti yani ısrar etmeye gerek yok.Windows 'un üstüne işletim sistemi yok yıllardır windows var telefonlara bu sistem girdi artık bence windows bir efsane olacak
zira kötü olsa samsung htc de çıkartmaz androide devam ederlerdi zaten ediyorlar da
Samsungta windows tlefon yappıyr ama satışlar ortada özellikler ortda s3le yarışamıyor Bende windowsu çok kullandım ama artık bitti yani ısrar etmeye gerek yok.

Windowsa meraklydm hepsini kullandım hp asus toshiba pdalar samsung nokia onları kullanırken bende böyle diyrdum ama androide geçince fark ortaya çıktı
senin kullandığın windows mobile![]()
Samsungta windows tlefon yappıyr ama satışlar ortada özellikler ortda s3le yarışamıyor Bende windowsu çok kullandım ama artık bitti yani ısrar etmeye gerek yok.
o zaman bekle ve gor kardesım satısları ve memnunıyetı androıdınde devrı bıtecek nıyemı sısıp kalıyor sarj dayanmıyor ve sunu bıl cıft cekırdeklı lumıa 4cekırdeklı samsungdan cok daha ıyı adamlar telefon yapmıslar ama donanımdan baska bısey degıl bırazda kalıteye onem verın kardesım telefonum 1yıl sonra bozulacak bır yerlerı kırılacaksa bır dusmeyle ıstemem onu ben hem artık donanım ve tasarım ne ıstersen nokıa orada saygılar
Androidde bigün gidecek her zaman bi iyisi çıkacak yoksa teknoloji nasıl ilerleyecek Symbian 2005TE en iyi işletim sistemiydi Windows 2007de en iyi işletim sistemiydi yıl 2013 ANDROİD-İOS arasında çekişme devam ediyor Samsungu E250ile aklınıza getirmeyin youtubeye girin bi testlere bakın isterseniz
o zaman bekle ve gor kardesım satısları ve memnunıyetı androıdınde devrı bıtecek nıyemı sısıp kalıyor sarj dayanmıyor ve sunu bıl cıft cekırdeklı lumıa 4cekırdeklı samsungdan cok daha ıyı adamlar telefon yapmıslar ama donanımdan baska bısey degıl bırazda kalıteye onem verın kardesım telefonum 1yıl sonra bozulacak bır yerlerı kırılacaksa bır dusmeyle ıstemem onu ben hem artık donanım ve tasarım ne ıstersen nokıa orada saygılar
Androidde bigün gidecek her zaman bi iyisi çıkacak yoksa teknoloji nasıl ilerleyecek Symbian 2005TE en iyi işletim sistemiydi Windows 2007de en iyi işletim sistemiydi yıl 2013 ANDROİD-İOS arasında çekişme devam ediyor Samsungu E250ile aklınıza getirmeyin youtubeye girin bi testlere bakın isterseniz
Neyse zevk meselesi hocam bi wpnin menüye bakın bi s3ün bence s3 daha üstün sadece demek istedigim genelde forumda s3ü karalamaya çalışmışlar ondan
o testlere bakiyoruz zaten. E250 ile akliniza getirmeyin dedigin dogru o yillar geride kaldi. Aynen sizin windows telefon kullandim dediginiz yillarin kaldigi gibi. Sizin kullandim dediginiz wm yani windowsmobile sistemli telefonlar uretimden kalkali iki yil. Bizim kullandigimiz veya kullanicak olanlarin bahsettigi bulundugumuz bolumun başligindan da anlaşilacagi uzere windowsphone. Wm ve wp birbirlerinden samsung ile nokia firmalari kadar farkli sistemler.
Neyse zevk meselesi hocam bi wpnin menüye bakın bi s3ün bence s3 daha üstün sadece demek istedigim genelde forumda s3ü karalamaya çalışmışlar ondan

Gerçekten N8İN kamerası güzel ama biz her açıdn değerlendiriyoruz.hala n8 diyorum şu görüntüleri n8 ile yakalamak mümkün
konu fotoğraf olunca bende böyle değerlendirdimGerçekten N8İN kamerası güzel ama biz her açıdn değerlendiriyoruz.
Doğrudur nokia android sistmli telefon yapsın ilk ben ALACAĞIM
valla kardesım kımsenın hıcbır fırmayı bostan yere karalamaya hakkı yok onu ancak cocuk gıbı dusunup benım telefonum senın telefonunu yener dıyerek aradakı tartısmayı fanlığa donusturen ınsanlar yapar ama bızler gozumuzle gordugumuz ve sahıt oldugumuz bazı durumları degerlendırerek yorumyapıyoruz sımdı herkez dıyorkı nokıanın telefonları agır agır derken hacmınden bahsedıyorum.sımdı mıllet dıyorkı hafıf olsun gerısı ne olursa olsun boyle dusunmeseler bıle demekkı yapan fırmalar boyle dusunuyorkı malzemeyi nokıa gıbı yapamıyor tamam donanım cok ıyı ama donanımın goturdugu ve getırdıgı olumsuzlukları hıc dusunmuyorlar al ıste nokıa wp8e koydu donanımı sımdı ne olacak hepımız gorecegız.ama su bır gercek nokıa cogu acıdan en ıyısı tek eksıgı donanımdı onuda lumıalara koydu hemde cıft cekırdek olarak androıtten daha basarılı oldugu kesın.cunku android somurgecı bır sıstem somurecek bırsey kalmayıncada dırek donuyor bunu bılıyorum o yuzden soyluyorum sallama degıl yanı