İpucu Karşılaştırma - Güneş Altında Okunabilirlik: Lumia 1520 Vs Diğerleri (bölüm 2)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Karşılaştırma - Güneş Altında Okunabilirlik: Lumia 1520 Vs Diğerleri (bölüm 2)

Nokia Lumia 1520 bildiğiniz gibi 6 inç, FullHD (1920 x 1080) ClearBlack IPS LCD ekrana sahip. Bu ekran yüksek parlaklık moduna, geniş görüş açısına, güneş altında okunabilirliğe, 60hz yenileme hızına, hassas dokunmatik desteğine ve Gorilla Glass 2 korumasına sahip.

Tüm bunların yanı sıra cihazın ekranı, parlak güneş ışığında bile görünür kalmasını sağlayan Apica'nın "Assertive Display" teknolojisini barındırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Nokia Lumia 1520′nin parlak ışık altında okunabilirliği ile ilgili kısa bir video paylaşmıştık. Yine benzer bir video ile karşınızdayız.

Bu videoda Nokia Lumia 1520'nin rakipleri arasında; IPS-LCD retina ekranıyla iPhone 5, üç yönlü aydınlatmaya sahip ekranıyla Xperia Z Ultra ve FullHD Super AMOLED ekranıyla Samsung Galaxy Note 3 yer alıyor.

Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi Lumia 1520'nin ekranı, bu karşılaştırmayı açık ara kazanıyor. Detaylar için videoyu hep birlikte izleyelim:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve papakudioflu

q0nzalez

q0nzalez

Üye
haber içinn teşekkürler gerçekten büyük fark var tebrik etmek lazım nokianın bu ekran alanıyla ilgilenenlerini :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ahhhh ahhhhhhhhh içim gidiyor yavaş yavaş şu telefona <3

narnia16

narnia16

Üye
Lumia 1520 vs DİĞERLERİ :d: Alayına gider :yuru

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve m542tf
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ne telefon be umarım alabileceğim fiyat sınırında olur da hemen alırım yada diğer arkadaşlar adına alırız yoksa fiyatın düşmesini bir müddet beklemek zorunda kalacağız

turbocore35

turbocore35

Üye
.:D.

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi güzel hoş ama yine de siz incelemeden bu kadar gaza gelmemek gerek. Sonuçta reklam da olabilir bunlar

fk555897

fk555897

Üye
Nokia'nın önceki telefonlarıda güneş altında ekranın görünürlüğüyle ünlüydü. Bu telefon apayrı bir canavar.

goktas19

goktas19

Üye
İphone 5 terk :D :D küccacıcık duruyor :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
nokianın ekranı kamerası on numara ama sistemin tarayıcısı rezil bence apple da flash kullanmıyor ama o adamların video izlediği sitede ben film izleyemiyorum buda bana koyuyor işte
birde gib gov trden işlem yapamıyorum arkadaşımın ip 5 ile rahat bir şekilde araç vergisini yatırabiliyoruz

BelaMonte

BelaMonte

Üye
nokianın ekranı kamerası on numara ama sistemin tarayıcısı rezil bence apple da flash kullanmıyor ama o adamların video izlediği sitede ben film izleyemiyorum buda bana koyuyor işte
birde gib gov trden işlem yapamıyorum arkadaşımın ip 5 ile rahat bir şekilde araç vergisini yatırabiliyoruz
inşallah zamanla onlarda gelecektir. Biz bunu bile bile bu telefonu aldık. Ve emin ol tarayıcının hızı süper. Film işi ise film hector uygulaması müthiş.

0MG90

0MG90

Üye
Abi çok iyi yaa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben vergilerimi,trafik cezalarımı,uçak biletlerini falan hep telefondan hallediyorum. Sen nasıl bir sorun yaşıyorsun ki:hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde o en alttaki ms amblemi,geri tuşu,bing tuşu filan ne kadar küçük kalmış yahu bi benim telefona baktım bide 1520 ye dedim abi telefona bak ya :D

alical33

alical33

Üye
şu telefon Bi gelsin artık para biriktirmeye başladım para tamamlandığı zaman o kılıfla birlikte alcam inşallah:)

turbocore35

turbocore35

Üye
Hagios

Hagios

Üye
1020 mi 1520 mi diye düşünüyorum şu sıralar ve bu karşılaştırmalar sayesinde sanırım karar vermeye yaklaşıyorum :D

Ama çok büyük.Kara kara düşündürüyor büyüklüğü :D

turbocore35

turbocore35

Üye
1020 mi 1520 mi diye düşünüyorum şu sıralar ve bu karşılaştırmalar sayesinde sanırım karar vermeye yaklaşıyorum :D

Ama çok büyük.Kara kara düşündürüyor büyüklüğü :D
benim ekran yönündeen sıkıntım yok ama nokia adı beni bu aralar düşündürmeye başladı sistemde kısıtlamalar yok uygulama geç vermeleri yok o oldu yok bu oldu bilemiyorum HEDEF 2050 .:D.

Üst Alt