şu güzelliğe bak abi :ehe
pRime. Üye MrCommanDTr' Alıntı: kırmızının klavye çok güzel oluyor serdar Genişletmek için tıkla ... aynen kullanma nedenim.
MrCommanDTr' Alıntı: kırmızının klavye çok güzel oluyor serdar Genişletmek için tıkla ... aynen kullanma nedenim.
pRime. Üye MrCommanDTr' Alıntı: ben orjinale döndüm bildirim çubuğu kötü oluyor öyle biraz Genişletmek için tıkla ... light sürümünü deneyebilirsin abi.
MrCommanDTr' Alıntı: ben orjinale döndüm bildirim çubuğu kötü oluyor öyle biraz Genişletmek için tıkla ... light sürümünü deneyebilirsin abi.
MrCommanDTr Emekli Yönetici pRime.' Alıntı: light sürümünü deneyebilirsin abi. Genişletmek için tıkla ... darkred di şimdi red yaptım on numara oldu
pRime.' Alıntı: light sürümünü deneyebilirsin abi. Genişletmek için tıkla ... darkred di şimdi red yaptım on numara oldu
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: darkred di şimdi red yaptım on numara oldu Genişletmek için tıkla ... bizde flash attık güzel oldu
MrCommanDTr' Alıntı: darkred di şimdi red yaptım on numara oldu Genişletmek için tıkla ... bizde flash attık güzel oldu
MrCommanDTr Emekli Yönetici [ENGİN];5465040' Alıntı: bizde flash attık güzel oldu Genişletmek için tıkla ... güzel olduysa sorun yok abi
[ENGİN];5465040' Alıntı: bizde flash attık güzel oldu Genişletmek için tıkla ... güzel olduysa sorun yok abi
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: güzel olduysa sorun yok abi Genişletmek için tıkla ... sorun yok can eline saglık
MrCommanDTr' Alıntı: güzel olduysa sorun yok abi Genişletmek için tıkla ... sorun yok can eline saglık
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: ne demek abi her zaman. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah - - - Eklendi - - - arka planlara görüntü atamak harika oluyor yahu
MrCommanDTr' Alıntı: ne demek abi her zaman. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah - - - Eklendi - - - arka planlara görüntü atamak harika oluyor yahu
MrCommanDTr Emekli Yönetici [ENGİN];5465105' Alıntı: Eyvallah - - - Eklendi - - - arka planlara görüntü atamak harika oluyor yahu Genişletmek için tıkla ... abi onu home screen background ile de yapabilirsin Güzel arkaplan bulamadım ben ondan kullanmıyorum.
[ENGİN];5465105' Alıntı: Eyvallah - - - Eklendi - - - arka planlara görüntü atamak harika oluyor yahu Genişletmek için tıkla ... abi onu home screen background ile de yapabilirsin Güzel arkaplan bulamadım ben ondan kullanmıyorum.
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: abi onu home screen background ile de yapabilirsin Güzel arkaplan bulamadım ben ondan kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... kendi resimlerinden de atayabiliyorsun arka plana
MrCommanDTr' Alıntı: abi onu home screen background ile de yapabilirsin Güzel arkaplan bulamadım ben ondan kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... kendi resimlerinden de atayabiliyorsun arka plana
MrCommanDTr Emekli Yönetici [ENGİN];5469911' Alıntı: kendi resimlerinden de atayabiliyorsun arka plana Genişletmek için tıkla ... evet de abi benim resimler hep parlak ışıl ışıl N9 un o karanlık havasını bozuyor yahu
[ENGİN];5469911' Alıntı: kendi resimlerinden de atayabiliyorsun arka plana Genişletmek için tıkla ... evet de abi benim resimler hep parlak ışıl ışıl N9 un o karanlık havasını bozuyor yahu
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: evet de abi benim resimler hep parlak ışıl ışıl N9 un o karanlık havasını bozuyor yahu Genişletmek için tıkla ... bulanık yarıçap'ı açaydın sende
MrCommanDTr' Alıntı: evet de abi benim resimler hep parlak ışıl ışıl N9 un o karanlık havasını bozuyor yahu Genişletmek için tıkla ... bulanık yarıçap'ı açaydın sende
MrCommanDTr Emekli Yönetici [ENGİN];5470052' Alıntı: bulanık yarıçap'ı açaydın sende Genişletmek için tıkla ... ana ekran kullanamıyorum
[ENGİN];5470052' Alıntı: bulanık yarıçap'ı açaydın sende Genişletmek için tıkla ... ana ekran kullanamıyorum
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: ana ekran kullanamıyorum Genişletmek için tıkla ... bu smiley uyar galiba