Ana Ekran Ayarları 2.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Ana Ekran Ayarları 2.0.1
Merhaba arkadaşlar,

Bugünkü konumda sizlere ana ekran ayarları uygulamasını sunacağım. N9 Quick Tweak ile birlikte kullanılması cihazı reboot loop'a sokabilir. Yani sürekli reset atar. N9 Quick tweak uygulamasını kullananlar kurmasınlar.

Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz:

• Beğen
Tepkiler: Knight43, ertooth, dawid ve 1 kişi daha

pRime.

pRime.

Üye
oh be sonunda :D eline sağlık kardeşim.

dawid

dawid

Üye
bu cok iyi ozellikle yildiz mukemmel telefona boyut katti tesekkurker

ferit.61

ferit.61

Üye
Çok teşekkür ettim ustam..

Bana göre N9 da mutlaka olması gereken marifetli bir uygulama. Sayende bizde özgürce ulaşabildik.

dawid

dawid

Üye
mert hocam qtweakla kullanmayin demissin sorum su qtweakla ikonlari kucultup qtweak i kaldirsak kullanabilirmiyiz ikonlar kucukken saygilarimla

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Çakışabilir bence riske etmeyin,reboot loop olursa flasha gider sonu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben yüklemiyorum tweak'i ekran ayarları theme setting ve tema paketi oldugu için tweak çok lazım olursa digerlerini kaldırır onu yüklerim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
theme settingsle çakışıyor mu abi :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
theme settingsle çakışıyor mu abi :hmmm
theme settingsle qtweak belli tweaklerde çakışabilir. progamı yapan adam da söylemiş qtweakte temalarla alakalı tweakleri kullanmayın diye. bunun dışında sorun olmaz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

theme settingsle qtweak belli tweaklerde çakışabilir. progamı yapan adam da söylemiş qtweakte temalarla alakalı tweakleri kullanmayın diye. bunun dışında sorun olmaz.
yani qtweak'ta temalarla alakalı şeyleri kurcalamadıkça sorun olmaz diyosun öylemi Serdar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Akşam deneyeyim eve geçtiğimde.

dawid

dawid

Üye
hepinize tesekkur ederim saygilar

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5455804' Alıntı:

yani qtweak'ta temalarla alakalı şeyleri kurcalamadıkça sorun olmaz diyosun öylemi Serdar
evet abi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben theme settings le renkleri değiştirdim dün baya hoş oldu :) Tweak de yüklü herhangi bi sorun yok abi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben theme settings le renkleri değiştirdim dün baya hoş oldu :) Tweak de yüklü herhangi bi sorun yok abi.

ne renk haptın bakem can :D ayrıca qtweak üzerinden temalarla ilgili işlem yapmadıkça sorun olmuyormuş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olmuyor abi işte dediğim gibi lime yaptım şimdilik ama sarı da yapabilirim her an güzel oluyor :) dediğim gibi abi bende tweak kurulu ve hiç sorun yok :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
lime güzel duruyor bende de o kurulu klavyeye daha çok yakışıyor.evet sorun çıkarmaması güzel olur ama ekran ayarlarıyla da çakışmasa daha bir güzel olurdu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5458869' Alıntı:
lime güzel duruyor bende de o kurulu klavyeye daha çok yakışıyor.evet sorun çıkarmaması güzel olur ama ekran ayarlarıyla da çakışmasa daha bir güzel olurdu

ben kullanmıyorum ekran ayarlarını ya böyle daha güzel abi bildirim çubuğu daha çok işimi görüyor benim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen öyle kardeşim

Üst Alt