Optimus Black 2.3.7 Orjinal rom Değildir! >ANA KONU< Güncel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
erhaba arkadaşım , CM7 Moddan Dönüşte sorun çıkartabilir bu yüzden sen buradaki uygulamayı yaparsan sorun ortadan kalkıcaktır...

moxelu

moxelu

Üye
Yetiş technoshark üstad. Daha evvel yükledim cm7 yi radyo olmadığı için tekrar novaya dönmüştüm. Bugün farkettim ki artık cm 7 de radyo var. Hop dedim hemen yükleyim, sd karta attım cm7 zip dosyasını direk recovery moddan yükledim.

Sonrasında marketi yüklemek için room manager'a giriyorum download manager ile dosyayı yükledikten sonra şu hatayı alıyorum "you must upgrade your rom manager the latest version" , hatadan sonra program kapanıyor.

Fakat update nerden olacak bu room manager bulamadım.

adresinden RomManager.apk yi yükledim yeniden kurdum sorun çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Atakansayitoglu

Üye
CWM Recovery yükleniyo flashing...de kaldı kapatıp açtım yine aynısı devam edemiyorum ?

Atakansayitoglu

Üye
a.İlk olarak telefonumuzun sd kart bölümüne indireceğimiz 2.3.7. dosyamızı atıyoruz. o dosya hangi dosya anlamadım ya ilk defa yapıyorum yardım etseniz
2 saattir uğraşıyorum olmuyo flashing yazıyo biyerde hata çıkıyo kafayı yicem ya arkadaşlar yardım edin lütfen

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
SD kartınızın içerisine

dosyayı atın

sonra dıger ıslemlerı devam ettırın.. Kolay gelsin

Atakansayitoglu

Üye
Beceremiyorum ya şu CWM de flashingte kalıyor. Yardım etsen bi orayı daha ayrıntılı anlatsan kardeş telefona rest attım zaten yapmam lazım

Ocean258

Ocean258

Üye
Super calısıyor gercekten tesekkurler..

Optimus Brain

Üye
Dostum Cok güzel bi konu öncelikle konu için Tesekürler Benim Bi sorum oLucak.

Tum herseyı sorunsuz yaptım ama son kısımda takıldım yanı google market kısmında Rom managere giriyorum download rom diyorum sonra

şöyle bir hata alıyorum [[[ You must upgrade your Rom Manager to the latest version ]]] diye hata alıyorum !

Hatta Rom managere girer girmez ise [[[ There is an update available for ClockworkMod Recovery ]]] Diye bi hata alıyorum ..

Check for Rom updates dedigimde [[[ This Feature is only available to Premium users ]]] diyor Lütfen yardımcı oLabilirmisin...

Optimus Brain

Üye
eywallah sonunda yaptım iyi günLer

• Beğen
Tepkiler: technoshark

xcolakx

Üye
Tecnoshark merhaba dana bir kac sorum olacak ...Benim tlefonum abdroid 2.3 romu yuklemeden once v10c mi yapcam telefonu konu basindaki gibi

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
V10a yapabilirsin ne varsa elinde onu yapabilirsin.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt