Nokia teknik servis diyorki, N8 telefona Fp2 yükletebilirmişiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia teknik servis diyorki, N8 telefona Fp2 yükletebilirmişiz.
Demin nokia web destek ile mesajlaştım sorum nokia n8 için fp1 refleş gibi güncellemeler diğer ülkelerde yükleniyor kaç ay oldu daha tr. yüklenmiyor diye, bana nokia suite ile indirebilirsiniz dedi saçmalamaya başladığını düşündüm o sürümün çünkü öyle varyantı yok olmadı. Zaten her gün bir şekilde bağlı olsa görürdüm.
Neyse fp2 yi sordum gelirmi diye bana servisten nokia n8 için fp2'ye yükseltebileceğimi söyledi iyice saçmaladığını düşündüm daha biri yokken ikincisi :d:
Sonrasında normal yolla yüklenemeyecekmi diye sordum yani (suite ve telefondan) bir yanıt alamadan kapandı, sonrada fazla umrumda olmadığı için ısrarda etmedim.
Soruyorum bu ne ayak bilgisi olana varmı.

badmus

badmus

Üye
navifirmden bak :hmmm

dejavu178

dejavu178

Üye
fb1 fb2 nedir ya :S

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
fb2'nin fp2 olduğunu söylemedi mi?

• Beğen
Tepkiler: ANIL

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Baktım orda yokki. Bu belleler 111. diye, fp1 112, fp2 113, diye sürüm noları var. 1. nesiller 111.40. refleş var. diye gidiyor ama tr varyantı yok.
Nokia teknik servis ne dedi ya kafayımı bozdu yoksa 2. nesil güncellemeleri 1. nesillere yüklenebiliyor da aklı sıra bana onumu dedi.
Ama nokia türkiye hiç çalışmıyor daha bu ülkeye güncelleme çıkmadı diğer ülkelerin çoğunda çıktı bizde her zaman ekstra saçma yollar yapıyoruz yükleyebilmek için.

- - - Eklendi - - -

windows daki sp1 gibi düşün

- - - Eklendi - - -

...

- - - Eklendi - - -

herneyse

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Baktım orda yokki. Bu belleler 111. diye, fp1 112, fp2 113, diye sürüm noları var. 1. nesiller 111.40. refleş var. diye gidiyor ama tr varyantı yok.
Nokia teknik servis ne dedi ya kafayımı bozdu yoksa 2. nesil güncellemeleri 1. nesillere yüklenebiliyor da aklı sıra bana onumu dedi.
Ama nokia türkiye hiç çalışmıyor daha bu ülkeye güncelleme çıkmadı diğer ülkelerin çoğunda çıktı bizde her zaman ekstra saçma yollar yapıyoruz yükleyebilmek için.

- - - Eklendi - - -

windows daki sp1 gibi düşün

- - - Eklendi - - -

...

- - - Eklendi - - -

herneyse

Kardeş Bir Olaya Açılık Getireyim.

FP1, REFRESH Geleli Çok Oldu. FP2 Yeni Sayılır Geldi. Senin Product Code Farklı Olmalı.

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
navifirmden den bakıyorum bir şey yok. Sende nasıl oluyor anlamadım fp1

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben arkadaşıma n8 ine refresh yükledim forumda orjinal fw bölümünde türkçe refresh dosyaları var phoenix ile yükleyebilirsin sende :) ama bende bizim 1. nesil telefonlara fp2 lite gelicek diye duymuştum

ANIL

ANIL

Admin
FP2'nin lite sürümü geleceği şeklinde bir cümle vardı sadece kesin olan bir şey yok şuan. Refresh yüklemek istiyorsan navifirmde var. 111.040.1511 sürümü. Burada da mevcut S^3 Orjinal FW Bölümü

mustafasen

mustafasen

Üye
fp2 nin allah belasını versin. Ben fp1 imi geri istiyorum.en iyisi 112 versiyonu

MaxipmaN

Üye
yiyosa yükle görelim deseydin

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben arkadaşıma n8 ine refresh yükledim forumda orjinal fw bölümünde türkçe refresh dosyaları var phoenix ile yükleyebilirsin sende :) ama bende bizim 1. nesil telefonlara fp2 lite gelicek diye duymuştum

fp1 lite olmasın :)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
​belliki işe yeni başlamış fazla gitmeseydin üstüne kardeş :))

• Beğen
Tepkiler: iatis
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

ANIL

ANIL

Admin
Kesin bir bilgi olmadığından konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt