Nokia C7 Teknik Servis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Teknik Servis
Evet arkdaşlar forum da Cep Telefon Teknik Serviscisi Var Mı sormak istediklerim var.

Sorularım;
- Nokia C7 telefonum zamanında havuza düştü ve anakart sorunu çıkmıştı. Fakat sorun sadece "Sim Kart" görmüyordu ve "Kamera" çalışmıyordu.

Şimdi GG bakıyorum da "Nokia C7, N8 Orjinal Sim Yuvası Flex" gibi bir parça satıyorlar. Acaba Sim Kart yuvasını değiştirsek Hattı görür mü telefon ?

- Kamera önemli değil sadece hattı görsün yeterlidir. Ara sıra %5 hattı taktığımda şebeke geliyordu fakat sonra tekrar gidiyordu.

+ Dokumatiği,ses ve hiç bir sorunu yok sadece ana kart sorunlu dendi ana kart olmadan olmaz denildi fakat. Nokia C7, N8 Orjinal Sim Yuvası Flex alsam çalışırmı sormak istediğim bu?

+ ve ana kart bulabilirmiyim yaklaşık 1 senedir yatıyor?

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++

Bilen Yokmu ????

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kardesim At Gitsin Ya .. Fiyati Kadar Masraf Cikartir Sana ..

Hadi Yaptin Diyelimm .. Inan Ki Yine Bozulurr .. :)

En Iyisi At Gitsinn ..

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
Hocam telefon zaten 1 senedir yatıyor çekmecede :) olma gibi bir ihtimal olursa diye dedim.s

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++++++++++++

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hocam telefon zaten 1 senedir yatıyor çekmecede :) olma gibi bir ihtimal olursa diye dedim.s

Valla Symbian Devri Artik Geride Kaldi ..

Yinede Sen Bilirsin .. Yapip Uygun Bir Fiyata Sat Bence .. :)

Yada Ugrasamam Diyorsan .. At Gitsinn .. :)

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi mp3 dinlesem,film izlesem nete girsem wifi den

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
suya düsen cihazın yeniden arıza cıkarma potansiyeli yüksek kardesim o yüzden ugrasma tamirciye falan da vermeni tavsiye etmem içinden malzeme alınabilir cihazın cok güveilir biri varsa bi dene

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
dedim hocam tamirciye servise felan da gösterdim fakat yapılma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Sadece AnaKart Değişimi İle Mümkümmüş..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt