arkadaşlar merhaba. C5-03 kullanıyrum. İnternette gezerken şu hata çkıyor " genel: hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin " hatası çkıyor ve tarayıcı kapanyor. Başka hçbir uygulama açık değl. Bunun sebebi nedir , nasl düzelr ?
Sorunun Ram ile alakalı..
internete telefonun kendi tarayıcısı ile giriyorsan, bu hatayla sıksık karşılaşırsın.
tavsiyem opera mini kullan...
Opera mini de daha çok karşılaşıyorum ama .s
c5 03 private dosyasının içinden bazı dosyaları sildim tel gelip gidiyor acil yardım................................................
Arkadaşlar sizden bir rıcam olacak benim tel c5-03 sensör çalışmıyor.Nasıl düzeltirim?...şimdiden teşekkürler
düzeldi...teşekkürler...
Format at bir ihtimal düzelir sanmıyorum ama yazılımsal bir sorun değil teknik bir problem. Garantiye götür bence.
ovi mağazayı uygulama yöneticisinden sil ve sonra tekrar oviyegir düzelir(o sorun genellikle yüklemelerden dolayı sorun çıktığından oluyor)ovi den bişey indiremiyorum indir yazısı soluk tıklanmiyor tel c5 03
düzeldi...teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
ovi mağazayı uygulama yöneticisinden sil ve sonra tekrar oviyegir düzelir(o sorun genellikle yüklemelerden dolayı sorun çıktığından oluyor)

telefon hafızası dolu gözüküyor radyo dinlerken atıyor yada internette başka bi siteyi açarken hafıza dolu uyarısı çıkıyor ama hafıza boş olduğu halde acaba neden olabilir ???