Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

musa özbek

Üye
telefon ve kart hafızasında qt,qtmobility ve qt webkit görünüyor bunlar ne işe yarıyor silsem birşey olurmu yoksa gerekli programlar mı

porcelaina

Üye
ben sildim pişman oldum tekrar geri yükleyeseye kadar canım cıktı musa kardesım , bazı uygulamaları acmakta ıse yarıyor Foursquare ve bazı ovı store dakı twıtter vb uygulamalar ıcın (13mb wfı falan kullanın dıyorsa hele), işine yarayacaksa silme

mehmetteze

Üye
arkadaşlar merhaba. C5-03 kullanıyrum. İnternette gezerken şu hata çkıyor " genel: hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin " hatası çkıyor ve tarayıcı kapanyor. Başka hçbir uygulama açık değl. Bunun sebebi nedir , nasl düzelr ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar merhaba. C5-03 kullanıyrum. İnternette gezerken şu hata çkıyor " genel: hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin " hatası çkıyor ve tarayıcı kapanyor. Başka hçbir uygulama açık değl. Bunun sebebi nedir , nasl düzelr ?

Sorunun Ram ile alakalı..
internete telefonun kendi tarayıcısı ile giriyorsan, bu hatayla sıksık karşılaşırsın.

tavsiyem opera mini kullan...

mehmetteze

Üye

Sorunun Ram ile alakalı..
internete telefonun kendi tarayıcısı ile giriyorsan, bu hatayla sıksık karşılaşırsın.

tavsiyem opera mini kullan...

Opera mini de daha çok karşılaşıyorum ama .s

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Senin söylediğin opera mobile olmasın?
Minide pek hata vermez çünkü...

c5_03_42

Üye
c5 03 private dosyasının içinden bazı dosyaları sildim tel gelip gidiyor acil yardım................................................

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c5 03 private dosyasının içinden bazı dosyaları sildim tel gelip gidiyor acil yardım................................................

Bilgileri yedekleyip bir soft format at düzelir

*#7370# tıkla gelen soruya evet de...

seyirciler

Üye
Arkadaşlar sizden bir rıcam olacak benim tel c5-03 sensör çalışmıyor.Nasıl düzeltirim?...şimdiden teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar sizden bir rıcam olacak benim tel c5-03 sensör çalışmıyor.Nasıl düzeltirim?...şimdiden teşekkürler

Format at bir ihtimal düzelir sanmıyorum ama yazılımsal bir sorun değil teknik bir problem. Garantiye götür bence.

seyirciler

Üye
teşekkürler formatı denicemmecburan çünkü garanti bitmiş...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

candan09

Üye
ovi den bişey indiremiyorum indir yazısı soluk tıklanmiyor tel c5 03

seyirciler

Üye

Format at bir ihtimal düzelir sanmıyorum ama yazılımsal bir sorun değil teknik bir problem. Garantiye götür bence.
düzeldi...teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

ovi den bişey indiremiyorum indir yazısı soluk tıklanmiyor tel c5 03
ovi mağazayı uygulama yöneticisinden sil ve sonra tekrar oviyegir düzelir(o sorun genellikle yüklemelerden dolayı sorun çıktığından oluyor)

mami23023

Üye
klavye için bana yardımcı olabilrmisiniz klavyeyi iphone gibi yapabilen bi program var mı c5-03 için ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
düzeldi...teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

ovi mağazayı uygulama yöneticisinden sil ve sonra tekrar oviyegir düzelir(o sorun genellikle yüklemelerden dolayı sorun çıktığından oluyor)

:rica: :tebessüm:

akngfb

Üye
telefon hafızası dolu gözüküyor radyo dinlerken atıyor yada internette başka bi siteyi açarken hafıza dolu uyarısı çıkıyor ama hafıza boş olduğu halde acaba neden olabilir ???

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
telefon hafızası dolu gözüküyor radyo dinlerken atıyor yada internette başka bi siteyi açarken hafıza dolu uyarısı çıkıyor ama hafıza boş olduğu halde acaba neden olabilir ???

Ram Sıkıntısı olabilir kardeşim bu yüzden Ramblow yüklemeni tavsiye ederim.Ayrıca Telefon hafızasına fazla birşey yükleme ve Original Web browser yerine de opera Mini kullan zaten Ram çok az Original browser'da gizlilik verileri telefon hafızasına kaydediliyor bu yüzden Ram'i verimli kullanmak lazım bu yüzden opera kullan.

Ramblow : Tıkla ve İndir

C.S

C.S

Üye
Merhaba , benim c5-03 telefonumdaki sorun şöyle ; Evimdeki modeme şifremi girerek bağlan dediğimde "Wlan:Bulunamadı , WLAN Ağı Bulunamıyor" diyor. Oysa modemin yanındayım o halde bile bağlanamıyor , bu sorun beni çok sıktı yardımcı olursanız sevinirim , her türlü programlara açığım iyi bir telefon bilgim var istediğinizi önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Forumdaki bu sorun hakkında tüm konulara baktım net bir cevap bulamadım. Ayrıca komşumun modemine bağlanabiliyorum yani wifi bozuk değil telefonumun.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sorun senin modemde olabilirmi acaba...

Üst Alt