C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya web widgeti falanda yook sen bütün widgetleri koy bide güncelleme ne zaman geç gelecekse sen şimdi mini bi güncelleme yaparmısın

final düşünüyorum. Ne zaman geliceğine karar verince açıklarım. Şuan öyle bi düşüncem yoktur

pirenuri

pirenuri

Üye
kardea sen bu iste iyi gibisin oyle geldi cunki hic test etmedim yaptigin cfwleri bence 701 de bi cfw yapmalisin 4gozle bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardea sen bu iste iyi gibisin oyle geldi cunki hic test etmedim yaptigin cfwleri bence 701 de bi cfw yapmalisin 4gozle bekliyorum

teşekkürler ilgin için.. hazırlıklarım yarın başlıycak sıf 2. Nesil tlfnlar için 603 alıcam. Vatanda 475 tl olmuş. Yakında 2. Nesillerede evols gelicektir...

cyber

cyber

Üye
yeni güncellemede yeniden başlat ekler misin

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-swipe-unlock-fp2-mod-by-vio-son-hali-ile-716246.html buda refresh için fp2 swipe unlock bunuda sisteme gömer misin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncellemede yeniden başlat ekler misin

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-swipe-unlock-fp2-mod-by-vio-son-hali-ile-716246.html buda refresh için fp2 swipe unlock bunuda sisteme gömer misin

yeniden başlat müzik çaları etkilediği için kullanmıycam...

pirenuri

pirenuri

Üye

teşekkürler ilgin için.. hazırlıklarım yarın başlıycak sıf 2. Nesil tlfnlar için 603 alıcam. Vatanda 475 tl olmuş. Yakında 2. Nesillerede evols gelicektir...

tmm kardes sen hazirla belco2 nin fp2si var brnde suanda cok iyi felan ama bana gore degil seninkilere baktim iyi yani bana gote

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardes sen hazirla belco2 nin fp2si var brnde suanda cok iyi felan ama bana gore degil seninkilere baktim iyi yani bana gote

teşekkürler inş başlıycam hazırlıklara ve cfwlerin en kısa sürede yayında olması için çalışıcam ki hatalar varsa siz söyleyin ben düzeltmeye çalışayım..

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
haqan bir şey soracam başka yazılımlarda tema yükleyince ikonlardan bazıları değişmiyordu bunda öyle bir problem yoktur umarım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
başka bir yazılımı kullandım bundan önce onda tema yükleyince iconların bazılıarı değişmiyordu.bu yazılımda meego icon paketi var.bunda o sıkıntı yaşanır mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
başka bir yazılımı kullandım bundan önce onda tema yükleyince iconların bazılıarı değişmiyordu.bu yazılımda meego icon paketi var.bunda o sıkıntı yaşanır mı?

her uygulamanın iconları yok tabikide... ama çok kullanılanların var..

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
Ben de bunu kastetmiştim yardımcı oldun:)

cyber

cyber

Üye
yeni güncelleme ne zamana

lav230

Üye
yükledim teşekkürler bataryası çok gidiyor

- - - Eklendi - - -

yükledim teşekkürler bataryası çok gidiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

erhanred

Üye
animasyon ekran koruyucu var elimde belle ye uygun bu cf yüklü .program dosya şeklinde yerlerii yazıyor dosya yöneticiyle atsam ekran koruyucularda çıkar mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
animasyon ekran koruyucu var elimde belle ye uygun bu cf yüklü .program dosya şeklinde yerlerii yazıyor dosya yöneticiyle atsam ekran koruyucularda çıkar mı?
denemen lazım genelde onlar moddur flaşh atarak çalışırlar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir süredir deniyorum:

*Web gezintisi sırasında donma yapıyor arada bir. Telefon tamamen kilitleniyor. Bataryayı söküp takmak zorunda kalıyorum.

*Haritalarda bir yeri bulup oraya sür dediğimde öylece kalakalıyor. Telefonu yatay dikey çeviriyorum belki kendine gelir diye, bu sefer de uygulamadan atıyor.

Üst Alt