C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler eline sağlık

asrabi

asrabi

Üye
ya kardesim rm kodunu niye 675 ypaıyosun ya böyle ypatın diye simdi flash atamıyom baska cfw kuramıyorum hicmi dikkat etmidin ya dead oldu telefon ne yapacam simdi ben ! :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya kardesim rm kodunu niye 675 ypaıyosun ya böyle ypatın diye simdi flash atamıyom baska cfw kuramıyorum hicmi dikkat etmidin ya dead oldu telefon ne yapacam simdi ben ! :(

Kardeşim sen iyimisin. Orjinal dosyalar 675 ben rm kodunu değiitiremem ki suçu bende buluyosun ayrıca ben sana zorla atmı dedim..

cyber

cyber

Üye
hiçbi yerinde hakan yazmıyo
tel açılmıyo diyen arkadaş bataryayı çıkar tak
sonra 675 yazmasını açıklıyım dosyalar c7 den alındığı için core version purpose.txt dosyası düzenlenmişini direk değiştirmiş o yüzden yani oraya istersen ismini bile yazarsın arkadaşım dert yapılcak bişey yok

coskunsaglam

Üye
5 nokta gidip gelio çöktü galiba nasıl düzeltebilirim dead fln hikaye düzelmiyo

cyber

cyber

Üye
kapalı şekilde bağla teli phoenix aç open profile ye gel rm718 seç sonra flasing tıkla dead phone seç refurbish de bataryayı çıkar tak tamamdır

tarxhn

tarxhn

Üye
adama suc atmayın ben deniyorum gayet ufak tefek hatalar dışında sorunsuz senden kaynaklı dead olmuştur telefon

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hiçbi yerinde hakan yazmıyo
tel açılmıyo diyen arkadaş bataryayı çıkar tak
sonra 675 yazmasını açıklıyım dosyalar c7 den alındığı için core version purpose.txt dosyası düzenlenmişini direk değiştirmiş o yüzden yani oraya istersen ismini bile yazarsın arkadaşım dert yapılcak bişey yok

bilgi için saol kardeşim gözümden kaçmış ben aynı sanıp direk attım versiyon bilgileri dosyasını güncellemede düzeltirim artık.

- - - Eklendi - - -

adama suc atmayın ben deniyorum gayet ufak tefek hatalar dışında sorunsuz senden kaynaklı dead olmuştur telefon

yok zaten bi txt dosyasıyla çökmez ki tfn. Kesin bi yerde yanlış bişe yapmıştır ondan açılmıyordur

- - - Eklendi - - -

nasıl yaparım suan sadece titriyo yardımcı olur musun

cyber anlattı detaylı istiyorsan forumu araştır

doctorrr

doctorrr

Üye
cihaz yöneticisinde 'Symbian Evols' yazması haricinde sıkıntı yok :ehe şey şu widget listesinde ikonlar hafif bozuk gibi bunu kuruntu etmiyorum gerçi ama :hmmm on numara cfw aldım meteor efektide ekledim tıkır tıkır çalışıyor :) teşekkürler...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cihaz yöneticisinde 'Symbian Evols' yazması haricinde sıkıntı yok :ehe şey şu widget listesinde ikonlar hafif bozuk gibi bunu kuruntu etmiyorum gerçi ama :hmmm on numara cfw aldım meteor efektide ekledim tıkır tıkır çalışıyor :) teşekkürler...

hehe oda sıkıntı olmasın ya sonuçta yazılımın adı :) güle güle kullan kardeş

bytllh

bytllh

Üye

hocam ben kurdum bende bi sorun yok. sorun sende bnce:)

Üst Alt