Avea, HTC’nin Windows Phone 8X modelini satışa sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Avea, HTC’nin Windows Phone 8X modelini satışa sunuyor
HTC’nin Windows Phone 8 işletim sistemine sahip yeni akıllı telefonu Windows Phone 8X, Avea tarafından satışa sunuluyor.Birkaç hafta önce HTC’nin Windows Phone 8X akıllı telefonuna dair bir haber yayımlamış ve akabinde güncelleştirme yaparak ürünün İngiltere’deki satış fiyat bilgisini İngiltere fiyatının 531 euro seviyesinde olduğu belirtilen HTC’nin Windows Phone 8′li akıllı telefon ülkemizde kısa bir süre sonra Avea satılmaya başlanacak. Kontratlı bir şekilde faturaya ek bedel ödenmesi koşuluyla gerçekleştirilebilecek olan satış toplamda 1599 TL’ye karşılık geliyor. Yani faturanıza ek olarak ödeyeceğiniz bedel karşılığında ürünü 1599 TL’ye (KDV dahil) taksitli bir şekilde satın almış oluyorsunuz.HTC Windows Phone 8X’in özelliklerini hatırlayalım

Windows Phone 8 işletim sistemi
4.3 inç (1280 x 720 piksel) Super LCD 2, 16 milyon renk destekli kapasitif çoklu dokunmatik ve çizilmeye – darbelere dayanıklı ekran (yaklaşık 342 ppi piksel yoğıunluklu)
Çift çekirdekli 1.5 GHz Krait işlemci
Qualcomm MSM8960 Snapdragon yongaseti
Adreno 225 grafik işlem birimi
1 GB sistem belleği
Dahili olarak 16 GB depolama alanı (+microSD ile 32 GB daha arttırılabilir
Arkada 8 MP’lik (3264 x 2448 piksel) otomatik netlemeli, (28 mm’lik F2.0) LED flaş aydınlatmalı kamera (coğrafi etiketleme ve dokunarak netleme) HD 30 fps video kaydı, önde 2.1 MP’ik (1080p) kayıt yapabilen kamera
802.11 a/b/g/n – Bluetooth 2.1 (A2DP) – Bluetooth 2.1 ve NFC desteği
Lityum iyon 1800 mAh batarya
Beats Audio desteği
Mavi, siyah, sarı ve kırmızı
132.3 x 66.2 x 10.1 mm boyutlar
130 gram ağırlık

Kaynak: PCLabs

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler.
HTC8X alacak olan arkadaşların ilgisini çekecektir eminim.
Benim hedefim Lumia 920. Operatör kampanyası olsa bile gidip mağazadan almayı düşünüyorum. :hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
normal olarak mağazadan alınırsa o zaman daha ucuza alınabilirmi :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
normal olarak mağazadan alınırsa o zaman daha ucuza alınabilirmi :hmmm

Bizim ülkemizde operatörler maalesef fırsatçı. :dry:
Operatörle alınan telefonlarda pek kâr edemiyor tüketiciler.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yani mağazadan almak daha karlı oparatöre yem olmayalım diyorsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler,Nokia neden operatörlerle anlaşmadı acaba :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Valla HTC 8X Iyi Bir Cihaz .. Beats Audio Beni Cok Etkiledii ..

Telefonda Muzik Cok Onemli Benim Icin Cunku ..

Haber Icin Tesekkurler ..

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bluetooth 2.1 mi? Bari 3.0 koysaymış :) hem 8x lumia ya göre çok az daha oval gibi sanki... Yeni farkettim... Lumialar tam keskin hat... O resimdeki açıdan bakınca bi ovallik gibi birşey çarptı gözüme :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
birazda kar etmek gerekmezmi kardeşim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir şeyi alirken kar etmezseniz zarardasiniz demektir:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

kâr etmek için mi telefon alıyosunuz ben kullanmak için alıyorum.

Piyasadan 1600'e alacağınız şeyin aynısını operatörden 2000'e alın ve kullanın o halde.
Ne de olsa "kullanmak için" alıyorsunuz. :angry:

m542tf

m542tf

Üye

Piyasadan 1600'e alacağınız şeyin aynısını operatörden 2000'e alın ve kullanın o halde.
Ne de olsa "kullanmak için" alıyorsunuz. :angry:

1600 e telefonu al hiçmi konuşmayacaksın hiçmi mesaj çekmeyeceksin hiçmi mobil nete girmeyecen kısaca bir paket aldığını düşün ve öyle hesap et bakalım ne çıkacak ortaya.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

1600 e telefonu al hiçmi konuşmayacaksın hiçmi mesaj çekmeyeceksin hiçmi mobil nete girmeyecen kısaca bir paket aldığını düşün ve öyle hesap et bakalım ne çıkacak ortaya.

Ben diyorum ki onlara ek olarak, bir de olduğu gibi telefonun maliyetini ekliyorlar.
Anlatabiliyor muyum? O yüzden telefon sana uygun fiyata gelmemiş oluyor. :dry:

m542tf

m542tf

Üye
telefona ayrı hat paketlerine ayrı para vermektense ikisini bir arada almak bence daha mantıklı tabi peşin alamıyorsak.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefona ayrı hat paketlerine ayrı para vermektense ikisini bir arada almak bence daha mantıklı tabi peşin alamıyorsak.

Peşin alamıyorsak taksitle Nokia shoptan almak yine daha mantıklı,operatöre 24 ay esir olmak yanlış. Adam sana tarifeye 55 tl diyor ama sözleşmede istediğim zaman değiştiririm diyor 6 ay sonra 60 tl yapıyor 18 ayda 90 tl fazladan alıyor hadi onu da geçelim daha avantajlı daha ucuz bişey çıktığında ona geçemiyorsun tarifen sabit kalıyor,pek mantıklı değil.

m542tf

m542tf

Üye

Peşin alamıyorsak taksitle Nokia shoptan almak yine daha mantıklı,operatöre 24 ay esir olmak yanlış. Adam sana tarifeye 55 tl diyor ama sözleşmede istediğim zaman değiştiririm diyor 6 ay sonra 60 tl yapıyor 18 ayda 90 tl fazladan alıyor hadi onu da geçelim daha avantajlı daha ucuz bişey çıktığında ona geçemiyorsun tarifen sabit kalıyor,pek mantıklı değil.

tarifedeki fiyat sabittir ben kullanıyorum
red tarifesi ben telefonu alırken 99 tl idi şimdi 105 tl ama ben 99 tl den ödüyorum yani operatör öyle canı isteyince zam yapamıyor. Kontratı bozma hakkın var ama cezasıda var. Sonuçta operatörler kullanıcıyı kendinde tutmak için kampanya yapmıyormu. Piyasa ile aynı fiyattan satsa kim alırki o telefonu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
lumia yı hangi operatör satacak merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...