Haber Türk Telekom, Honor 7 akıllı telefonu satışa sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom, Honor 7 akıllı telefonu satışa sunuyor
Türk Telekom kendi logosu altında Honor 7 akıllı telefonu satışa sunuyor.



Türkiye dijital yaşam kapsamında Avea, TTNet ve Türk Telekom markalarını ”Türk Telekom” adı altında birleştirdi. Büyük reklam kampanyası ile büyük değişimi haber veren firma, yeni ataklar yapmaya devam ediyor. Firma, Çin kökenli üreticilerden biri olan Huawei’nin akıllı telefonu Honor 7’i kendi logosu ile satışa sunuyor.



Huawei’nin en çok satış yapan cihazlarının başında gelen Honor 7 akıllı telefonu firma, ülkemizde kendi logosu altında satışa sunuyor. Türk Telekom , Honor 7 akıllı telefonu 1799 TL fiyattan satışa sunarken abonelere ise 1299 TL fiyattan raflarda yerini aldı.

Türk Telekom Honor 7 akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2 inç genişliğinde 1920 x 1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Gücünü 64-bit mimarisinde sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 935 işlemcisi olan cihaz, Mali T628 MP4 GPU grafik işlemcisi bulunuyor.

3 GB sistem belleği ve 16 GB dahili veri kapasitesini bünyesinde barındıran akıllı telefon, yazılım desteğini Google Android 5.0 Lollipop işletim sisteminden alıyor. Arka yüzeyinde 20 Megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlanırken ön yüzeyinde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde ikinci kamerası yer alıyor. Türk Telekom Honor 7 akıllı telefonun 3100 mAh kapasiteli bataryası ile karşımıza geliyor.




Türk Telekom Honor 7 akıllı telefonu satışa sunuyor - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaş Bende Bunları Anlamıyorum Getirin Yurt Dışından Kendiniz Toplayın Niye Diğer Markalara Muhtaç Oluyorsunuz
 


Üst Alt