Telefonlardan iyi anlayanlar bakarsa sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye

:evet:,buradaki one x'in JB olmadığını söylüyorlar ama ben inanmıyorum pek Quadrant'ın paralı sürümü yüklü telefonda blackmart'tan indirmiştim yani :evet:

paralı olmasıyla alakası nedir :D ??

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Peki o zaman bende kendi One X imle yaptığım testin skorunu koyayım :) Benim telefonda Orjinal Stock 4.0.4 var ve hiç bir şekilde overclock vs. yoktur. Ki zaten beni bilen bilir telefonu henüz rootlamayı düşünmüyorum yani fabrika çıkışlı halinin resmidir bu. Önceki aylarda 4.0.4 telefonuma geldiğinde One X Kulübünde yayınladığım bir resim :)

Not : Normalde konulara yorum yazmıyorum artık ama Türe yorum yaptığı için bu konuya yorum yapıp yardımcı oluyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

Jelly Bean geldiğinde yapacağım testle sizleri daha da aydınlatmaya çalışırım :)

avcitalip

avcitalip

Üye

paralı olmasıyla alakası nedir :D ??

onu bende bilmiyorum,belki o one x jelly bean one x tir sonuçta yüklediğim program paralı bazı arkadaşlar onlara para veriyor :evet:

- - - Eklendi - - -

Peki o zaman bende kendi One X imle yaptığım testin skorunu koyayım :) Benim telefonda Orjinal Stock 4.0.4 var ve hiç bir şekilde overclock vs. yoktur. Ki zaten beni bilen bilir telefonu henüz rootlamayı düşünmüyorum yani fabrika çıkışlı halinin resmidir bu. Önceki aylarda 4.0.4 telefonuma geldiğinde One X Kulübünde yayınladığım bir resim :)

Not : Normalde konulara yorum yazmıyorum artık ama Türe yorum yaptığı için bu konuya yorum yapıp yardımcı oluyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

Jelly Bean geldiğinde yapacağım testle sizleri daha da aydınlatmaya çalışırım :)

benim diğer overclocksuz resimde sadece siyah kernel var :evet:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ve ek olarak sizlere JB yüklü One X in testlerini gösterebilirim :) Buyrun ;

- - - Eklendi - - -

Tegra 3 ün gerçek potonsiyelini Jelly Bean ile bulduğunu herkes görebilir burada :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
Ve ek olarak sizlere JB yüklü One X in testlerini gösterebilirim :) Buyrun ;

- - - Eklendi - - -

Tegra 3 ün gerçek potonsiyelini Jelly Bean ile bulduğunu herkes görebilir burada :oke:

benchmark pekde kafaya takılıcak bişey değil her dakika farklı sonuç veriyo telefon alırken kesinlikle benchmark'a bakmam.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bencede bakılmaması gerek kesinlikle bende saçma buluyorum yukarıda arkadaş resim verince haksızlık olmasın dedim :oke:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim S3 alıcam

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

o TouchWiz yüzünden :evet: CyanogenMod'u bir yüklüyorsun yanına kimse yaklaşamıyor :ehe
Adam orjinali varken neden başka bi rom yuklesin ki..Hem burda iki telefonu da kullanan Tarık abim vermiş gereken cevabı :oke:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ederim

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeşim gs3 ve one x sahibi olan biri olarak şu kadarını söliye bilirim eşimde şu an one x var bende ise gs3 2 cihazda seni pişman ettirmez gönül rahatlığıyla kulanırsın ama şu bir gerçek gs3 tekib jb güncelemesinden sonra ben öle aman aman bir akıcılık bir performans veya bir görsel değişim görmedim sadece yazılımın ismi değişti sanırım he 4.0.4 teki testlerim abartısız sölüyoum daha yüksekti günceledikten sonra samimi söylüyorum düştü ama ben yinede cihazımdan memnunum .... son olarak sölemek istediğim ben olmuş olsam 2 tlf arasında tercih yapmak istesem o cihaz one x olur senin kararın hangi cihaz olursa olsun şimdiden hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: Türe

musty522

Üye

Ben 20 gün önce aldım 1799 TL 15 ay senetle..24 ay istersen üzerine vade farkını koyuyorlar tabi :) Evkur 'dan başka hiç bir yer senetle telefon vermediği için fiyatı biraz tuzlu olabiliyor..Teknosa senetsiz sadece kredi kartı ve nakit satış yaptığı için fiyatı 1699..
kardeş kefil istiyorlarmı evkurda?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
kardeş kefil istiyorlarmı evkurda?

Kefil istemezler de senin durumuna bakarlar..Çalışıyorsan sorun yok ama çalışmıyorsan vermezler..Evde emekli falan biri varsa onun üzerine al kesin veriyorlar emekli aylığı olduğu için :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
türeye katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt