enterneoll
Üye
,buradaki one x'in JB olmadığını söylüyorlar ama ben inanmıyorum pek Quadrant'ın paralı sürümü yüklü telefonda blackmart'tan indirmiştim yani
![]()
paralı olmasıyla alakası nedir
??
,buradaki one x'in JB olmadığını söylüyorlar ama ben inanmıyorum pek Quadrant'ın paralı sürümü yüklü telefonda blackmart'tan indirmiştim yani
![]()
??
Benim telefonda Orjinal Stock 4.0.4 var ve hiç bir şekilde overclock vs. yoktur. Ki zaten beni bilen bilir telefonu henüz rootlamayı düşünmüyorum yani fabrika çıkışlı halinin resmidir bu. Önceki aylarda 4.0.4 telefonuma geldiğinde One X Kulübünde yayınladığım bir resim 

paralı olmasıyla alakası nedir??

Peki o zaman bende kendi One X imle yaptığım testin skorunu koyayımBenim telefonda Orjinal Stock 4.0.4 var ve hiç bir şekilde overclock vs. yoktur. Ki zaten beni bilen bilir telefonu henüz rootlamayı düşünmüyorum yani fabrika çıkışlı halinin resmidir bu. Önceki aylarda 4.0.4 telefonuma geldiğinde One X Kulübünde yayınladığım bir resim
Not : Normalde konulara yorum yazmıyorum artık ama Türe yorum yaptığı için bu konuya yorum yapıp yardımcı oluyorum
- - - Eklendi - - -
Jelly Bean geldiğinde yapacağım testle sizleri daha da aydınlatmaya çalışırım![]()

Ve ek olarak sizlere JB yüklü One X in testlerini gösterebilirimBuyrun ;
- - - Eklendi - - -
Tegra 3 ün gerçek potonsiyelini Jelly Bean ile bulduğunu herkes görebilir burada![]()
hepinize teşekkür ederim S3 alıcam

Hayırlı olsunhepinize teşekkür ederim S3 alıcam

Adam orjinali varken neden başka bi rom yuklesin ki..Hem burda iki telefonu da kullanan Tarık abim vermiş gereken cevabı
o TouchWiz yüzündenCyanogenMod'u bir yüklüyorsun yanına kimse yaklaşamıyor
![]()

hepinize teşekkür ederim S3 alıcam

Oyunlardaki kasilmalari gitti mi one x in batman,amazing spiderman gibi oyunların
Bende kullanıyorum da bahsettiğin kasılmaların en ufağı bile olmuyor ?
hepinize çok teşekkür ederim
kardeş kefil istiyorlarmı evkurda?
Ben 20 gün önce aldım 1799 TL 15 ay senetle..24 ay istersen üzerine vade farkını koyuyorlar tabiEvkur 'dan başka hiç bir yer senetle telefon vermediği için fiyatı biraz tuzlu olabiliyor..Teknosa senetsiz sadece kredi kartı ve nakit satış yaptığı için fiyatı 1699..
kardeş kefil istiyorlarmı evkurda?

Atlıyayım mı ?