Sabit Kanca Özel Bölüm (Made in Ben ve Kardeşim :D )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

MrTech

Üye
olum gülmekten ölüyordum la :kop2:

Software95

İsmail dalga değil yav.Senin gibi bir kardeşim olcak var ya :) .. 3 Soruyla kombo mu olur kes falan diyon ya öldüm bittim orda

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İsmail dalga değil yav.Senin gibi bir kardeşim olcak var ya :) .. 3 Soruyla kombo mu olur kes falan diyon ya öldüm bittim orda
:d: valla bende tekrar tekrar izliyorum kendi videomda kardesim kagidi firlatiyor ya oraya kopuyorum :kop2:

Software95

Sen nediyorsun ben şahane buldum. 2.Parti çekermisin, yine doğaçlama olsun ama biraz daha uzun olsun daha değişik konular olsun :tebessüm:

Software95

İsmail sırf senin için gircem foruma haaa . Böyle video'larla günlük gülme katsayımıda arttırım. :d:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İsmail sırf senin için gircem foruma haaa . Böyle video'larla günlük gülme katsayımıda arttırım. :d:

Popüler oldul desene :) yaw forumda maxikomedi bolumu acilsin. Ben site hakkinda bolumune konu actim ( kabul asamasinda) ona destek cikarsaniz sevinirim :)

Software95

Sonuna kadar destek çıkarım milletide örgütleriz.Buaradada sen yeteneğini çilala parlat yaparsın uuuuu giderde gider.Ben çok beğendim kafa falanda geçmiyorum ciddi güzel olmuş.Devamını 4 gözle bekliyorum.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sonuna kadar destek çıkarım milletide örgütleriz.Buaradada sen yeteneğini çilala parlat yaparsın uuuuu giderde gider.Ben çok beğendim kafa falanda geçmiyorum ciddi güzel olmuş.Devamını 4 gözle bekliyorum.

Cidden bukadar begenildimi yaw :) ben bukadar seye gelemem :) sence ilerletebilirmiyim bu isi ? :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yetenek sizsinize başvur :naughty:

Software95

İlerletirsin kardeşim bence yetenek var.Ben yapamam neden dersen gülerim illaki yapamam yani.Sende ki yetenek bana göre şu örnekle ifade edilebilir,sen bir yeri kazıyorsun altın buluyorsun,sonra o altın bana yeter deyip gidermisin yoksa devamını ararmısın?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Gerçekleri söylüyorum :tebessüm:

Ama şuda varkı yenilgiyi bastan kabullenmek en buyuk kayıptır. Sen , ben yapamam diyorsun. Bende ben yapamam diyordum ama bak yaptim ve begenildi. Gereken tek sey 1 video cekmek. Gerisi zaten gelir :oke:

- - - Eklendi - - -

Golcuk anadolu ogretmen :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:naughty:

- - - Eklendi - - -

Doğru diyorsun :)

ciddiym ha zaten ipini koparan oraya gidiyo. Sen birçoğundan daha yeteneklisin :D doğaçlama işini orda yapabileceğini sanmam ama kardeşinle birlikte güzel bişey hazırlayabilirsiniz :ok2: zaten geçen sene çıkan nurullah selim gibi kopuk birisin o kesin :D

Software95

Ama şuda varkı yenilgiyi bastan kabullenmek en buyuk kayıptır. Sen , ben yapamam diyorsun. Bende ben yapamam diyordum ama bak yaptim ve begenildi. Gereken tek sey 1 video cekmek. Gerisi zaten gelir :oke:

- - - Eklendi - - -

Golcuk anadolu ogretmen :)

Benim samimi biri yok etrafımda abim var oda memleketten uzakta ayrıca böyle zank zunk işlere vakit ayırmaz.Okul desen sınıftakiler android gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt