siz yetenek sizsinize çıksanıza :D :sirit:
cukuleaks Üye Konu Sahibi CouTFeeL' Alıntı: siz yetenek sizsinize çıksanıza Genişletmek için tıkla ...
balcolu Üye Kardeş valla alemsiniz. Hele çakmakla ışığı Konuşmalarınız ne kadar doğal olursa o kadar iyi. Bir de videoları telefonla mi çekiyonuz anlayamadım Videoların devamını bekliyorum, komedi.
Kardeş valla alemsiniz. Hele çakmakla ışığı Konuşmalarınız ne kadar doğal olursa o kadar iyi. Bir de videoları telefonla mi çekiyonuz anlayamadım Videoların devamını bekliyorum, komedi.
cukuleaks Üye Konu Sahibi balcolu' Alıntı: Kardeş valla alemsiniz. Hele çakmakla ışığı Konuşmalarınız ne kadar doğal olursa o kadar iyi. Bir de videoları telefonla mi çekiyonuz anlayamadım Videoların devamını bekliyorum, komedi. Genişletmek için tıkla ... Telefonla çekiyorum ben
balcolu' Alıntı: Kardeş valla alemsiniz. Hele çakmakla ışığı Konuşmalarınız ne kadar doğal olursa o kadar iyi. Bir de videoları telefonla mi çekiyonuz anlayamadım Videoların devamını bekliyorum, komedi. Genişletmek için tıkla ... Telefonla çekiyorum ben
Dandanakan92 Üye CasuS_87' Alıntı: devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Aşağıda var defter nasıl silinir diye
CasuS_87' Alıntı: devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Aşağıda var defter nasıl silinir diye
Dandanakan92 Üye Pondusss' Alıntı: dahasını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Asagida var defterdeki yazi nasil silinir diye
Pondusss' Alıntı: dahasını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Asagida var defterdeki yazi nasil silinir diye