Sabit Kanca Özel Bölüm (Made in Ben ve Kardeşim :D )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

ciddiym ha zaten ipini koparan oraya gidiyo. Sen birçoğundan daha yeteneklisin :D doğaçlama işini orda yapabileceğini sanmam ama kardeşinle birlikte güzel bişey hazırlayabilirsiniz :ok2: zaten geçen sene çıkan nurullah selim gibi kopuk birisin o kesin :D

Aynen oyleyim :) fakat oraya katılsam bile rap icin katilirim. 1. olmak icin degil. O rapın adını kirleten arabesk rapcilere cevap olmak icin ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Aynen oyleyim :) fakat oraya katılsam bile rap icin katilirim. 1. olmak icin degil. O rapın adını kirleten arabesk rapcilere cevap olmak icin ;)

komedi daha makbûl şarkı veya rap söyleyenler fazla tutulmuyo. Ki sende bu kopukluk matraklık varken tam yerinde olur :D

aynen şu arabesk rapi kim çıkardıysa varya... :zzz:

Software95

Rap gibi hareketli bir şarkıya arabesk modu berbat :(

- - - Eklendi - - -

komedi daha makbûl şarkı veya rap söyleyenler fazla tutulmuyo. Ki sende bu kopukluk matraklık varken tam yerinde olur :D

aynen şu arabesk rapi kim çıkardıysa varya... :zzz:

:bilmm:

Tuba

Tuba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:islik pardon pardon:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Tuba

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
'Nur' Ve S@hr@ olayı gerçekmi şimbi abla benle neden dalga geçiyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ben beğendim güzel olmuş :D sabit kancanın küfürlü bi videosu var onada çok gülmüştüm onu yapsana :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ben beğendim güzel olmuş :D sabit kancanın küfürlü bi videosu var onada çok gülmüştüm onu yapsana :D
Küfürlüyü buray koyamamki :D +18 e izin verilse varya ben bile kendi çektiğim videoya gülmekten yarılırım :d:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt