Sabit Kanca Özel Bölüm (Made in Ben ve Kardeşim :D )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Tamam kardeşim öncelikle mekan ve açı çok önemlidir inandırıcılık açısından ,sen zaten 3-4 defa izle kendi hatalarını bulursun ;).Bu arada istediğin zaman yardımcı olurum ;)
Bu tip şeylere hata demen biraz hata olur abi :) Çünkü bunlara imkansızlık denmesi lazım. Hani evet doğru diyorsun açı önemli mekan önemli. Bende düşündüm ne yapabiliriz diye en fazla bu oluyor :)

- - - Eklendi - - -

Adminlere sormak lazım :d:
cidden sorayımmı ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Kameramanları yok abi adamların :D

akıt gelsin :zzz: :D

- - - Eklendi - - -

Amin :D Sende katıl hacı bize ?

- - - Eklendi - - -

şimdide söyleyebilirsin abi farketmez. Hatta daha iyi olur. birdahakine yapmam aynı hatayı :)

Bu tip şeylere hata demen biraz hata olur abi :) Çünkü bunlara imkansızlık denmesi lazım. Hani evet doğru diyorsun açı önemli mekan önemli. Bende düşündüm ne yapabiliriz diye en fazla bu oluyor :)

- - - Eklendi - - -

cidden sorayımmı ?

Hatalarını söylemedimki eksiklik ayrı hata ayrı neyse sen kafana göre takıl,Bir şeye ihtiyacın olursa burdayız kolay gele ;)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Hatalarını söylemedimki eksiklik ayrı hata ayrı neyse sen kafana göre takıl,Bir şeye ihtiyacın olursa burdayız kolay gele ;)
Peki abi. Ama senin tecrübelerine daima ihtiyacım var. Sen bilgilendirebildiğin kadar bilgilendirirsen sevinirim :) Teşekkür ederim tekrardan :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Yine iyi başlagıç :oke:

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Rencide Porsuk mu var sırada :d:

aleranol

aleranol

Üye
WiFi ye gicince bakarım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kendi youtube hesabına yüklediysen izlerim. Şimdi sinemadayım ara verildi :D

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
boşa gitmiş ve asla geri alamayacağım 1:30 dakikam :züü: :ağlarım::ağlarım::agla:agla:agla:züü::züü::züü::'(:'(

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
kees :kop2:

Tuba

Tuba

Üye

- - - Eklendi - - -

cidden sorayımmı ?
Sorabilirsin tabiki de bence birkaç video daha olmalı böyle yeni bölümü o şekilde açarlar sanırım istersen sor :)

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
Bir şelaleyle başlandı ve devamı geldi,baraj kuracak potansiyel var sizde:d:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güzel olmuş kardeşim durma devam et :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt