asigsasi
Üye
Bu ne arkadaş begenmeyenler de var çok beğenenler de var içiniz de bir hatalı biri var ama![]()
istersen bi anket aç kim begenip kim begenmiyor daha net görürsün kötü, çok kötü,iyi ,çok iyi diye
Bu ne arkadaş begenmeyenler de var çok beğenenler de var içiniz de bir hatalı biri var ama![]()
bana ankette gelmedi ya la. arkadaşlar 15 gün oldu bana ne ipuçları geliyo nede bişey.. 701 kullananlar fp2 li. size geliyomu bu ipuçları ya la
dediklerimi uygulayıp tekrar yükleme yap fp2 yisağol deneyeceğim
- - - Eklendi - - -
denedim oldu teşekkür ederim

Fp2 çıkacağına hiç çıkmasaymış daha iyiymiş. Fp1 gayet stabil ve iyiydi. Fp2 kurdum kuralı memnun kalamadımAlel acele çıkarılmış gibi sanki. Ben çok mesaj yazan biriyim alfasayısal tuş takımı kullanıyordum Fp2'de ilk başlarda yok sandım sonra forumdan araştırdım buldum ama eski kullanım tadını alamadım. Mesaj yazacağımda bazen ilk harf küçük oluyor çoğu zaman normalde ilk harf hep büyükle başlardı. Müzik çalar güzel olmuş ama sanki ses azaldı gibi ve yankılı gibi geldi bana kulaklıkla sorun yok ama hoparlörden böyle geldi bana. Ekrana dokununcada ses açıp kapama olayı tarih olmuş illaki ses açıp kapama tuşlarına basacaz.. Artık symbianı bitiren Nokia benim için bitti buda son telefonum olacak malesef bir sonraki durağım Samsung S3, Note 2 gibi Android serisi olacak inş..
alfasayısal nurde ya ben bulamadım kardes bızede acıklasan ?
geriye dönüş mümkünmü . Bilgisi olan varmıo kadar yüklemeyin pişman olmayın diye mesajlar attık buraya sen yine yüklemiş sin
ovi suite den güncellemeyi tekrar yükleyince 489 MB veri indiriyor.. Flash atar gibi mi yüklüycek yoksa güncelleme gibi mi?
içindekiler ayarlar felan silinmeyecek dimi?[ENGİN];5423479' Alıntı:
ilk belle güncellemesini yükledigin gibi
içindekiler ayarlar felan silinmeyecek dimi?