C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

bytllh

bytllh

Üye
RM-615 yerine RM-718 olması gerekmiyormuydu
yani o sorun olur mu:)

cyber

cyber

Üye
RM-615 yerine RM-718 olması gerekmiyormuydu
yani o sorun olur mu:)

hiç bişey olmaz

- - - Eklendi - - -

doğru benim rm-718 ama 675 yazıyo ama o sadece yazıdan ibaret hiçbi sorun teşkil etmiyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler...

ogezen

ogezen

Üye
kardeşim bi sorun var sanırım mesaj yazarken tuşa basılı tuttumuzda sayı yazması lazım ama hep harf hem sayı yazıyo bu problem bi bendemi var farkettinizmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bi sorun var sanırım mesaj yazarken tuşa basılı tuttumuzda sayı yazması lazım ama hep harf hem sayı yazıyo bu problem bi bendemi var farkettinizmi

sorun genel alfasayısal hızlandırma modu olduğu için çıkıyor. O hataya rağmen kullanmak istedim çünkü çok hızlanıyor yazmak

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bugün şarjım bitti.sonra teli açtıgımda menü,arama ve seçenekler ikonu altta resimdeki gbi oldu herhangi bi mod uygulamamıştım kaptmadan önce :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bugün şarjım bitti.sonra teli açtıgımda menü,arama ve seçenekler ikonu altta resimdeki gbi oldu herhangi bi mod uygulamamıştım kaptmadan önce :(

tlfnu kapatıp açtınmı? Sistem hatası oluşmuş

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
evet bataryayı falan çıkardım taktım yine aynı :(

- - - Eklendi - - -

telefon ilk açılınca avkon2 deki üst barda degiştirilen ikonların hepsi gözüküyo doluyo orası yani.menü tuşuna basmassam orası öyle kalıyo.menu tuşuna bastıgımda durum resimdeki gbi oluyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet bataryayı falan çıkardım taktım yine aynı :(

- - - Eklendi - - -

telefon ilk açılınca avkon2 deki üst barda degiştirilen ikonların hepsi gözüküyo doluyo orası yani.menü tuşuna basmassam orası öyle kalıyo.menu tuşuna bastıgımda durum resimdeki gbi oluyo

çok tuhaf... İlk kez böyle bişe gördüm valla.. Ama nedeni sistem doğru kapanmadığından hata oluşmuş... Yazılımı sıfırla yine karşılaşırsan bildir yazılımı en baştan yazıcam

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
tekrar flaşladım sorun yok şuan

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
kardeş cfw de kullandığın arkaplanı paylaşabilirmisin acabayanlışlıkla duvar kağıdını değiştirdim geri düzeltemiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cfw de kullandığın arkaplanı paylaşabilirmisin acabayanlışlıkla duvar kağıdını değiştirdim geri düzeltemiyorum

bekleme ekranına basılı tut duvar kağıdı değiştir diyip görüntüleri seç sonrada duvar kağıdını seç. Hard format atıysan silinmiştir...

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
hayı r görütü galeridede yok duvar kağıtlarındada atarsan çok makbule geçer format da atmadım cfw yükledim ekranda vardı ama galeride yok.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Kardeşim yeni bir güncelleme gelecekmi acabaa..

Üst Alt