Lumia 920 Konusunda Nokia Türkiye'de Son Durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Türkçe olmasaydı ürünler arasına "Yakında" diye eklemezdi.
Yabancı dildeki bir ürünü Nokia Türkiye buraya getirmez.:hmmm

Abi o olay Lumia800 ve 900 de de oldu :) Yakında diye kondu sonra gelmedi.

- - - Eklendi - - -

Resmi tanitimlardaki videolarda gordum ayarlarda Turkce var. Benim pc yanimda degil musait olan varsa sdkdan bakabilir dil seceneklerine.

Ben şimdi onu indirmiyeyim hiç :ehe Yani başka bir dil falan olsa yabancı sitelerde hep haber yapılıyo ama Türkçe ye pek ilgi yok.. Geçen tülin şahinin 808 li haberi vardı Mynokiablog da o kadar :D

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Demolarda da Türkçe dil desteği görünüyor.
Ülkemize gelmesi aralığı bulmaz gibi geliyor..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar bugün nokia müşteri hlzmetleri lle görüştüm adam gerçekten bilgili birisi lumiaların gelme ihtimali son alınan bilgilere göre 2013 ocak ayına sarkması söz konusu imiş son bllgllere göre kaynak vermedi sordum ama bide ön siparişler diğer model telefonları sollamış baya arkadaşlar nokianın geleceği wp8 lle çok parlak diyor aşırı yoğunlukta ilgi varmış bide türkiyeye wp8 tanıtımı yapılınca ne zaman geleceği kesinleşecekmiş ama kesinlikle geleceğini söyledi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar bugün nokia müşteri hlzmetleri lle görüştüm adam gerçekten bilgili birisi lumiaların gelme ihtimali son alınan bilgilere göre 2013 ocak ayına sarkması söz konusu imiş son bllgllere göre kaynak vermedi sordum ama bide ön siparişler diğer model telefonları sollamış baya arkadaşlar nokianın geleceği wp8 lle çok parlak diyor aşırı yoğunlukta ilgi varmış bide türkiyeye wp8 tanıtımı yapılınca ne zaman geleceği kesinleşecekmiş ama kesinlikle geleceğini söyledi

teşekkürler paylaştığın için. Evet kesinlikle gelecek,Çiçek hanım da açıklamıştı inşallah ocak ayına kalmaz,sizler için.

komando04

komando04

Üye

teşekkürler paylaştığın için. Evet kesinlikle gelecek,Çiçek hanım da açıklamıştı inşallah ocak ayına kalmaz,sizler için.

inşallah kardeşim Sağolasın.bende söyledlm zaten ne zamandan beri bu cihazı bekllyorum dedim sarkmasın sakın dedim temsilci ise eğer son alınan bilgi gerçek olmaz ise kasım sonuna doğru kesinlikle cihaz türkiyede dedi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlısı.

phantomddl

Üye

2013'den Bir kaç ay sonra zaten Lumia'nın yeni modeli çıkması söz konusu, Ocak ayını bırakın Aralık sonu bile çok geç. Kasım sonuna ayarladım ben kendimi, maksimum Aralığın ilk haftası. Daha sonra çıkarsa ben almıyorum, her seferinde aynı şeyi yapıyor bu Nokia.

• Beğen
Tepkiler: n000k
komando04

komando04

Üye
2013'den Bir kaç ay sonra zaten Lumia'nın yeni modeli çıkması söz konusu, Ocak ayını bırakın Aralık sonu bile çok geç. Kasım sonuna ayarladım ben kendimi, maksimum Aralığın ilk haftası. Daha sonra çıkarsa ben almıyorum, her seferinde aynı şeyi yapıyor bu Nokia.

valla kardeşim bende kasım sonuna ayarladım inşallah gecikmez

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu Konu Hakkinda Papakudioflu, Ben Ve Bulutsuz Gece Arkadasimiz Bayagi Bir Konu Acmistik Diye Biliyorum .. :/

Fiyat Araligi Bence 1700 Ve 1800 Araligi Olur Turkiye'de ..

Bu Ayin Sonunda, Yada Gelecek Ay Ortalarinda Turkiye'de Olur 'Galiba' ..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Eğer diğer konudaki 21 Kasım tarihi doğru ise en azından elimizde artık bir tarih var demektir.
Tabi tanıtımı yapıldıktan hemen sonra mağazalarda yerini alır mı onu bilmiyorum.
Muhtemelen alır diye düşünüyorum.

Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz :kıskıs:

O halde 22 kasım için elleri görelim :eller:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eğer diğer konudaki 21 Kasım tarihi doğru ise en azından elimizde artık bir tarih var demektir.
Tabi tanıtımı yapıldıktan hemen sonra mağazalarda yerini alır mı onu bilmiyorum.
Muhtemelen alır diye düşünüyorum.

Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz :kıskıs:

O halde 22 kasım için elleri görelim :eller:

:alkis

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya 21 ..

Yada 29 Kasim .. :]

ozi44

Üye
dün teknosada sordum 16 kasımda lumia 920 satışta olacak dedi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
16-17 kasım olsun hatta erken bile olabilir lütfen, lütfen,lütfenn. :/

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bu Konu Hakkinda Papakudioflu, Ben Ve Bulutsuz Gece Arkadasimiz Bayagi Bir Konu Acmistik Diye Biliyorum .. :/

Fiyat Araligi Bence 1700 Ve 1800 Araligi Olur Turkiye'de ..

Bu Ayin Sonunda, Yada Gelecek Ay Ortalarinda Turkiye'de Olur 'Galiba' ..

abi zaten konuların %85-90 ı sizin :D

- - - Eklendi - - -

16-17 kasım olsun hatta erken bile olabilir lütfen, lütfen,lütfenn. :/

1 ay daha dayanırsın herhalde :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt