Nokia 8 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 8 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Detaylanıyor
Nokia'nın ilk Android amiral gemisi olması beklenen Nokia 8 çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ilk detaylar gelmeye başladı.


Bazıları Nokia 8'i, bazıları da Nokia 9'u bekliyordu, ancak bugün gelen son bilgiye göre, gecikmiş olan yeni HMD - Nokia amiral gemis akıllı telefon i Nokia 8 olacak ve yine gelen bilgilere göre göre 31 Temmuz tarihinde gün yüzüne çıkacak. Adı açıklanmayan bir İskandinav perakendecisinden gelen bilgiye göre ise Nokia 8, 589 € fiyat etiketine sahip olacak.

Nokia TA-1004 model numarası ile FCC sertifikası alan ve AnTuTu üzerinde görünen akıllı telefon, benzer model bilgileri ile 4GB ve 8GB RAM kapasitesi ile Geekbench benchmark sitesini ziyaret etmişti. İskandinav perakendeciye göre Nokia 8, en azından başlangıçta sadece 4GB RAM versiyonu ile mevcut olacak ve cihazın depolama alanı 64GB olacak.

Pazarlama ekibinin renk seçeneklerini isimlendirilmek için farklı fikirleri olmasına rağmen, başlangıçta mavi, çelik, altın / mavi ve altın / bakır olmak üzere dört renk seçeneği mevcut olacaşı iddia ediliyor.

Nokia 8'in teknik özellikleri konusunda bu yılın amiral gemisi yonga seti Snapdragon 835, 5.3 inç büyüklüğünde Quad HD ekran ve 13MP çift kamera sensörü konusunda genel bir fikir birliği var. Bu noktada koruyucu bir kılıf içinde Nokia 8'e ait olduğu görüntüler sızdırılmış ancak daha sonra bu görüntülerin Nokia 9'a ait olduğu iddia edilmişti.

Nokia 8'in tanıtılacağı iddia edilen 31 Temmuz tarihine sadece iki hafta kaldı. Bu iddiaların gerçekliği de bu süre sonunda ortaya çıkmış olacak.
Nokia 8 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Detaylanıyor
 


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bekleyelim bakalım
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt