Lumia 920 ve HTC 8X'in Fiyatı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Placebo-

Placebo-

Üye

biliyorum :evet: sonuçta destek yok ama dimi ?

Evet yok ama şöyle bir durum var yeni wp8 uygulamaları wp7 dede olacak. Yani sadece stabillikten birde birkaç yeni özellikten faydalanamayacaklar wp 7.8 kullanıcıları. :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Evet yok ama şöyle bir durum var yeni wp8 uygulamaları wp7 dede olacak. Yani sadece stabillikten birde birkaç yeni özellikten faydalanamayacaklar wp 7.8 kullanıcıları. :)

neyse hayırlısı bakalım :) 2016'yı bekliyorum :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye

destek var. 18 ay destek sözü verildi. Wp 7.8 de verilecek daha sonrada iyileştirmeler olacak.

bence dahada gelişmeli + o destek 18 ayla sınırlı kalmamalı bak biz android'de Samsung bizi bıraksa bile yeni versiyonları yükleyebileceğimiz custom romlarımız var sizde de mesela n9'da aynı şekilde geliştirici desteği var yani bir bakıma sınırsız destek gibi ama wp li telefonlarda böyle birşey yok 18 ay sonra lumia 920 biter :evet:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bence dahada gelişmeli + o destek 18 ayla sınırlı kalmamalı bak biz android'de Samsung bizi bıraksa bile yeni versiyonları yükleyebileceğimiz custom romlarımız var sizde de mesela n9'da aynı şekilde geliştirici desteği var yani bir bakıma sınırsız destek gibi ama wp li telefonlarda böyle birşey yok 18 ay sonra lumia 920 biter :evet:

kim dedi onu sana Talip? Seni kandırmışlar kardeşim :) Windows Phone için de custom romlar mevcut.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia s3 ede 2016 a kadar destek dedi ama görduk sonucları.

Bu wp8 seknorize işi wp7 de yoksa wp7 ı almak yerıne wp8 alırım yanı wp7 lı lumia alanlara yazık olmuş eger öyle bir durum varsa.

Gecen teknosada dolaşıyordum adamın elınde lumıa 900 gördum ve dedim nasıl guzelmı telefon benı idare ediyor dedi dedim nokia wp8 vermicek ona evet cok moralım sıfır dedi daha 1 yılını doldurmayan telefona destekı kesti dahada nokiaya bulaşmam diyor dedim sonuna kadar haklısın bu devirde destek cok önemlı dedim iyi akşamlar dedim cıktım :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia s3 ede 2016 a kadar destek dedi ama görduk sonucları.

Bu wp8 seknorize işi wp7 de yoksa wp7 ı almak yerıne wp8 alırım yanı wp7 lı lumia alanlara yazık olmuş eger öyle bir durum varsa.

Gecen teknosada dolaşıyordum adamın elınde lumıa 900 gördum ve dedim nasıl guzelmı telefon benı idare ediyor dedi dedim nokia wp8 vermicek ona evet cok moralım sıfır dedi daha 1 yılını doldurmayan telefona destekı kesti dahada nokiaya bulaşmam diyor dedim sonuna kadar haklısın bu devirde destek cok önemlı dedim iyi akşamlar dedim cıktım :D

hadi adam bilmiyor Mahmut sen de mi bilmiyorsun? Telefona yazılım desteğini Nokia değil microsoft sağlıyor. :ah Ayrıca sorduğun soruları da cevapladım bir ara bak istersen.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
___kaptan___

___kaptan___

Üye
ahanda yüreğime öküz oturdu yaaa :( aaaah nokia ah :'( :(

kezban yenge

kezban yenge

Üye
alacağım da(yurtdışı) 5800dan direk lumia biraz sert olacak :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Sordugum sorulara cevap verdigin icin teşekür ederim Necati CAN, Kafamdaki soruları birazda olsa gidermiş oldum:tşk:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Çıksada karşılaştırma videoları izlesek meraktayım açıkçası :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sordugum sorulara cevap verdigin icin teşekür ederim Necati CAN, Kafamdaki soruları birazda olsa gidermiş oldum:tşk:

Rica ederim,varsa başka aklına takılan birşey burdan veya özelden sor yanıtlayayım kardeşim.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yorumları okudukça güldüm ama düşündüm de. Nasıl bu kadar önyargılı olunabiliyor acaba :S

Bazı arkadaşlar da donanım olsun da isterse dos modunda çalışsın sorun değil der gibi :) Optimizasyon denen kavramdan bi haber olmuş insanlar. Stabilizasyonu yüksek donanımlar ile sağlamaya çalışan sistemlere para vermeye alışmışlar. Birbirinin kopyası oyunları da doldurmuşlar markete bu insanların gözünü boyamak için.
Biraz kapalı biraz açık olacak sistem. İsteyen unlock yapacak, istemeyen stabilliğiyle kullanacak.
Uygulama yazılsın diye uygulmanın her tarafına reklam izni verip sistemimizi reklam, spam ve virüs ile dolduran bir yazılıma nasıl güvenebilirsiniz ki.

Herkesin kendi kullanımına göre cihaz seçebilme kabiliyeti olmalı arkadaş. İşini hangisi görüyorsa onu kullanabilmeli. 4s alıp rehber ve mesajlar dışında biryere girmeye korkanları, s3 alıp internette gezip oyun oynamaktan başka birşey yapmayanları gördükçe gülüyorum :D
Yazık arkadaş yazık. Emek verip, alnının teriyle kazandığın parayı nasıl böyle harcayabiliyorsun. Birazcık düşünüp, ihtiyacın olan neyse ona göre almak lazım. 1500-2000 TL sırf oyuna veya sırf "alo" demeye harcanmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt