Büyük Ekranlı Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
evet one x i aldığımda çok büyük geldi ama ertesi güne unuttum büyüklüğünü normal gelmeye başladı zaten benim parmaklar biraz uzun :D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Telefonun kalinligina bagli ekranın çok büyük olmasi sıkıntı değil 4.3 inc lik bi telefon kot pantolonun cebine sığar ama kalın olursa hareketi kısıtlar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
s3 4.8 inch valla artik diger telefonlar kucuk geliyor ya. alistim hemde cok.

- - - Eklendi - - -

evet ya derste mesaj atamiyorum bi o sıkıntı.

Kastettiğimde buydu benim telefonum 3.7 yinede bazı durumlarda sıkıntı çekebiliyorum :)

MrTech

MrTech

Üye
bence tedirginlik,arkadaşımda s2de var s3te normal bence ama iPhone 10 olursa tartışırık :D

- - - Eklendi - - -

Note 2 alınca insanların bana nasıl bakacagını tahmin edebiliyorum o zaman :(

diyecegi şu "o ne lan" :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bana ilk alacağım zaman wonderin ekranı büyük geliyodu 3.7 :) ama şimdi küçük geliyo :D note daha iyi geliyo yani :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende 3gs aldığım da 3.5 inç büyük geliyordu Sonra alışınca küçük gelmeye başladı Şimdi daha büyük bişe almayı düşünüyorum :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ben one x i arka cebime koyup üstüne bile oturuyorum bişey olmuyo :D :D

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
amcalu1

amcalu1

Üye
4.7 den sonrası büyük bence 5inç bir telefonu asla almam

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Benimde Soyleyecegim Sey Herhalde Zaman Olur ..

Zamanla Alisacaksin Tabiki ..

Ama Buyuk Telefonlar Her Zaman Durur Ve Eline Aldiginda Farkli Bir Duygu Hissedersin .. =]

Orasi Dogru .. =]

aleranol

aleranol

Üye
abartmaya gerek yok bence bilmeyen adam oha da der yuh da der. kullanisa göre istenilen ekran alınır.

saruman_me

saruman_me

Üye
Başlarda biraz zorlansan da zamanla alişiyorsun özelikle oyun ve filmlerde süper oluyor ve pişmanlik duymuyorsun..

alaStar

alaStar

Üye
Hep büyük ekranlı telleri eleştirirdim nerenizle taşıyorsunuz diye sonea bir optimus black aldım ilk başta gemi gibi geliyodu şimdi ise çok küçük geliyo :( o değilde yakında pad ler bile küçük gelecek :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt