Samsung galaxy note 2 ...

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
adamım kapatalım şunu gittikçe ilgim artiyor :( kulaklık iyi benim birde ses kartlı note2 olsa elimde poweramp ile ucuracam. yav allahım ya note2 kadar elime hiçbirşey oturmadı yeminle. resmen benim iiçin üretilmiş. s3e ekranı büyük diyenleri anlamıyorum artık eskiden banada öyle geliyordu ama şimdi küçücük ekranı var bence elime sığmıyor falan ergen hikayesi bence yok öyle bişey :kop:
not bile eline sığar insanın bence. ha tabi burda niyetde önemli. hava için alicaksan notu gören mal der s3ü gören oow kocaman neguzel s3 var adamda der.
yine adan girip x den.çıktım :s hadi eyi geceler

15097

15097

Üye
tapatalk'taysan fotoğraf simgesine dokun.

- - - Eklendi - - -

adamım kapatalım şunu gittikçe ilgim artiyor :( kulaklık iyi benim birde ses kartlı note2 olsa elimde poweramp ile ucuracam. yav allahım ya note2 kadar elime hiçbirşey oturmadı yeminle. resmen benim iiçin üretilmiş. s3e ekranı büyük diyenleri anlamıyorum artık eskiden banada öyle geliyordu ama şimdi küçücük ekranı var bence elime sığmıyor falan ergen hikayesi bence yok öyle bişey :kop:
not bile eline sığar insanın bence. ha tabi burda niyetde önemli. hava için alicaksan notu gören mal der s3ü gören oow kocaman neguzel s3 var adamda der.
yine adan girip x den.çıktım :s hadi eyi geceler
senin için tasarlandı doğadan ilham aldı yeni samsung galaxy es üç.pardon hatlar karıştı :s

aleranol

aleranol

Üye
Allah allah telefondan resimi nerden ekliyoduk soyleyebilirmisin ?

spene basılı tutup ekrana tikla yada basılı tut tekrar tikla. buydu galiba çünkü denerken ekran goruntusu aldım kaç kere :)

- - - Eklendi - - -

tapatalk'taysan fotoğraf simgesine dokun.

- - - Eklendi - - -

senin için tasarlandı doğadan ilham aldı yeni samsung galaxy es üç.pardon hatlar karıştı :s

doğadan denilende plastik taş modeli. birde sesleri başka ne var? ha göz kafa izleme eh ışte abartılı kötü bir reklam

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
Iyi geceler arkadasim sabir basta gelir ben mayis ayindan beri bekliyodum catliyodum boyle bildigin hergun yeni bilgi varmidir diye bakiyodum sonunda kavustum sende yakinda note 2ni alda alan bir kac kisi daha bulup note 2 hakkinda konu acalim hem herturlu paylasimi yapariz hemde kafamizdaki sorulari sorar yeni seylerden haberdar ederiz birbirimizi butun note 2 alan ve alcaklari kapsayan bir konu olsa cok iyi olur :D

15097

15097

Üye
:kop: beğenemedin mi yahu s3'ü :D birde ekran görüntüsü var kel baba mıdır nedir o :D birde su var ekranda ona dokunuyor falan :)

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
Ekran goruntusu almayi biliyorum o degil arkadasim :D :D tapatalk da degilim sorun o :)

15097

15097

Üye
:P: :zzz:

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
Ben mi atamiyorum yoksa goremiyomuyum :/

15097

15097

Üye
bi şey attıgın yok barış sen atamıyorsun :D

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
Neyse eve gidince atarim ozaman :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Oh be oldu bu sefer sonundan :D goruntuyu nokia 808 ile cektim eklerken dusuk yukledim belli oluyodur ins. :D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
Note II ile Note 10.1 tablet'in kalem teknolojisi aynı yazılımlar da aynı hatta herşeyleri aynı demi S3 de ki tek fark ise kalem'in olmaması ?

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
Note 10.1 ile ilgili cok bilgim yok ama s3 teki tek fark kalem olmamasi degil yazilim farklari cok var hem sistem hem kalenm yazilimi hemde ekran yazilimi ekranda farli kalem algilamasi icin hassasiyeti ile alakalı

Elektr0

Elektr0

Üye
10.1 tableti az biraz inceledim kalem olayı çok süper olmuş ama 1 sn'den daha az bir gecikme var gibiydi. 4.0.4 yüklüydü cihazda 4.1 ile çok süper olur android için en iyi tabletlerden

musty522

Üye
Suan elimde hem s3 var hemde note 2 var bakiyorum note 2 gayet iyi duruyo biraz daha soft ama bu yapmacikliktan kurtarmis ayrica en yuksek parlakilikta bakinca note 2 farkini koyuyo ve note 2 deki ekran cok daha farkli speni denesene bi samsung galaxy s3 uzerinde bune ya dersin ekran buyuk oldugu icin gozunuze bir an oyle gozukebilir ayni zamanda ayarlardan dalga efekti ni kapatinda daha iyi oluyo ben taraf degilim biraz daha soft kabulum ama gercekten rahatsizlik veren bisey yok ve s3 ekrani fazla keskin bu da note 2 yi belli bir sure kullandiktan sonra komik geliyo yalnis anlamayin gozunuz alisinca bu farki cok rahat goruyosunuz suan onumde cihazlar ve ben goruyorum baska gorenlerde var bunlar da s3 kullanan arkasaslarim yanlis anlasilma olmasin yalnis bir cumle kurduysam da kusuruma bakmayin

- - - Eklendi - - -

Ama daha soft oldugu kesin yani hem yazilarda gecerli bu hemde logo ve menulerde s3 daha cok keskin oldugu acikca belli
vallaha barış bey dediklerinize inanıyorum ama belkide dediğiniz gibi ekran büyük ilk seferde öyle gelmiş olabilir baya bi kullanıp incelemem lazım alışmam lazım yada almam lazım yoksa hergün hergün incelemek için mağzaya gitmeye gerek yok alıp alışmam daha mantıklı alışınca geçer herhalde samimiliğinize inanıyorum dediğiniz gibidir inşallah alıştımı geçer herhalde

15097

15097

Üye
Neyse eve gidince atarim ozaman :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Oh be oldu bu sefer sonundan :D goruntuyu nokia 808 ile cektim eklerken dusuk yukledim belli oluyodur ins. :D

Keske ekran goruntuleri de ayni olsaydi.

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
vallaha barış bey dediklerinize inanıyorum ama belkide dediğiniz gibi ekran büyük ilk seferde öyle gelmiş olabilir baya bi kullanıp incelemem lazım alışmam lazım yada almam lazım yoksa hergün hergün incelemek için mağzaya gitmeye gerek yok alıp alışmam daha mantıklı alışınca geçer herhalde samimiliğinize inanıyorum dediğiniz gibidir inşallah alıştımı geçer herhalde

Bakin soyle soyliyim ben parlakligi kapali bir sekilde kullaniyorum bi ilk gorunce bana da sizin dediginiz gibi gelmedi dersem yalan olur sonra oyunlarda ozellikle videolarda ekran kendinden buyuk isler yapiyo net olmayan bir ekran videolarda bu kadar iyi performans veremez bence iphone 4s ve s3 cihazlarini yari kullanmis biriyim sizin dediginiz rahatsizligi atlatmam 1 saat surmemistir. Yinede cihazi kullanicak olan sizsiniz bence bos bir vaktinizde farkli parlakliklarda deneyin internete girin varsa cihazda oyun oynayin video izleyin cihazi birakmadan kullanabildiginiz kadar surede kullanin sonra elinize s3 u alip kararinizi verin bence bi deneyin :D

- - - Eklendi - - -

Keske ekran goruntuleri de ayni olsaydi.

Iki cihazinda ekraninin alt tarafi siyah ordanda bakabilirsiniz ama daha net resimler eklemeye calisicam :)

15097

15097

Üye
İyi olur :)

musty522

Üye
Bakin soyle soyliyim ben parlakligi kapali bir sekilde kullaniyorum bi ilk gorunce bana da sizin dediginiz gibi gelmedi dersem yalan olur sonra oyunlarda ozellikle videolarda ekran kendinden buyuk isler yapiyo net olmayan bir ekran videolarda bu kadar iyi performans veremez bence iphone 4s ve s3 cihazlarini yari kullanmis biriyim sizin dediginiz rahatsizligi atlatmam 1 saat surmemistir. Yinede cihazi kullanicak olan sizsiniz bence bos bir vaktinizde farkli parlakliklarda deneyin internete girin varsa cihazda oyun oynayin video izleyin cihazi birakmadan kullanabildiginiz kadar surede kullanin sonra elinize s3 u alip kararinizi verin bence bi deneyin :D

- - - Eklendi - - -

Iki cihazinda ekraninin alt tarafi siyah ordanda bakabilirsiniz ama daha net resimler eklemeye calisicam :)
anladım barış bey sağolun bilgileriniz için en kısa zamanda dediklerinizi yapacağım ve bir kararada varacağım inşallah :)

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt