Lumia 920 önsiparişleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

onume geleni yukluyorum sonra da hangisi ne işe yariyordu unutuyorum. Silmeye de kiyamiyorum.

Daha hiç açılıp denenmemişler de vardır kesin arada :kop2:
Senden sonraki sahibine nasip olacak heralde onlar da...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Daha hiç açılıp denenmemişler de vardır kesin arada :kop2:
Senden sonraki sahibine nasip olacak heralde onlar da...

yok hepsini denedim bazilari kurulum istiyor hesap acmak gerekiyor. Bazilari tam sana gore hatta:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
yasirtaha

yasirtaha

Üye
ne istiyorsun usta çok söyleme bari :)

karadag63

karadag63

Üye
nokia lumialar süper umarım kullanıcı şikayeti çıkmaz ve yükselişe geçer. Nokia her zaman ki gibi güvenilir marka olacaktır :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia lumialar süper umarım kullanıcı şikayeti çıkmaz ve yükselişe geçer. Nokia her zaman ki gibi güvenilir marka olacaktır :)

bugune kadar oyun eksikligi haricinde kullanici şikayeti olmadi. İlk başlarda lumia800 de ciddi şarj problemi vardi ama nokia bu sorunu bir guncellemeyle cozdu.

karadag63

karadag63

Üye

bugune kadar oyun eksikligi haricinde kullanici şikayeti olmadi. İlk başlarda lumia800 de ciddi şarj problemi vardi ama nokia bu sorunu bir guncellemeyle cozdu.

nokia bu işlerde sağlam. Çünkü apple in iphone5 te yaptığı hatalar yüzünden gözlerden düştü. Ama nokia sağlam adımlar atıyor gibi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia bu işlerde sağlam. Çünkü apple in iphone5 te yaptığı hatalar yüzünden gözlerden düştü. Ama nokia sağlam adımlar atıyor gibi :)

zaten phonehouse ve expansys'in öpsipariş listelerinde uzakara birinci olmasi tesaduf degil:)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
evet ciddiyim nakit sıkıntım olmasa ya ecel in yada senin telefonu alırım hiç kaçırmam ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ali kemal o telefon benim ona gore :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
taksitli kampanyamiz da var:d:taksit secenekleri icin lutfen telefonla irtibata geciniz

• Beğen
Tepkiler: Nextman
yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaş daha önce talip olmuş benim araya girmem olmaz siz anlasamazsaniz ben girerim devreye hemde 920ler çıksın belki o zamana kadar nakit de çıkarabilirim belli olmaz

• Beğen
Tepkiler: Nextman
yasirtaha

yasirtaha

Üye
valla ben 920şu an alamam o yüzden ya 820 ya 900 yada 800 alacağım ama şu an dediğim gibi nakit sıkıntım var bayramdan sonra bakacağız artık

- - - Eklendi - - -

820 de fiyat 1000 in altında olmazsa almam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konuda ivme lumia920 den 900 e doğru kaymış gibi,Ali abi incelemeyi izleyen alıyor yahu :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt