Lumia 920 önsiparişleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye
konuda ivme lumia920 den 900 e doğru kaymış gibi,Ali abi incelemeyi izleyen alıyor yahu :kıskıs:

ali beyle epeydir özelden mesajla konuşuyoruz benim niyetim ya 900 yada 800 de ama ali bey benim aklımı çeldi almışken bir kere al iki sene uğraşma diye o yüzden şuan bekleme moduna geçtim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
beklemeniz sizin için en doğrusu olur şuan,fiyatları görüp ona göre karar verebilirsiniz pişman olacağınız paralar ödememiş olursunuz böylece.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bekliyoruz bakalım ama yurt dışından bir tanıdığa denk gelsem hemen bi tane 900 getirtecem beklemem valla

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bekliyoruz bakalım ama yurt dışından bir tanıdığa denk gelsem hemen bi tane 900 getirtecem beklemem valla

yurtdışından getirteceğiniz fiyata buradan da alabilirsiniz.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ordan sıfır getirtecem ama burda ikinci el var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
burada da yurtdışından getirtilmiş sıfır cihazlar mevut onu demek istedim.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ak akçede baktım 1400 1800 tl arası değişiyor o paraya ben 920 de alırım zaten arkadaşım benim bütçem 850 bilemedin 950 arası olacak yoksa yatar bu iş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman yurtdışından alabilirsiniz ancak,sahibinden de 1200 1000 tlye falan var çünkü

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bakıyorum ve bekliyorum şu an kısmet neyse o olacak pek acele etmek istemiyorum ama bu heyecanlı bekleyiş beni çok gıdıklıyor doğrusu huylanıyorum canım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
taksitli kampanyamiz da var:d:taksit secenekleri icin lutfen telefonla irtibata geciniz
telefona ne istiyorsan söyle üstad şuan elime 500 tl nakit geçti c6 -01 i de satarsam alma imkanım doğdu 820 yi pek beğenmedim ekranından dolayı gönlüm 900 den yana atıyor eğer oluru varssa bana fiyat bildir yada tanıdığın bildiğiin başka kimse varsa satan haberim olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefona ne istiyorsan söyle üstad şuan elime 500 tl nakit geçti c6 -01 i de satarsam alma imkanım doğdu 820 yi pek beğenmedim ekranından dolayı gönlüm 900 den yana atıyor eğer oluru varssa bana fiyat bildir yada tanıdığın bildiğiin başka kimse varsa satan haberim olsun

abi forumda ecel54 lumia800 satıyor o fiyata onu alabilirsin belki

yasirtaha

yasirtaha

Üye

abi forumda ecel54 lumia800 satıyor o fiyata onu alabilirsin belki
ondan da haberim var arkadaşım ama öncelikle 900 almayı planlıyorum sahibinden com da ah tane var bugün ilan vermişler 900 tl diyor ama önce ali kemal arkadaşın telefona ah bakalım kendi ne istiyor ona göre

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ondan da haberim var arkadaşım ama öncelikle 900 almayı planlıyorum sahibinden com da ah tane var bugün ilan vermişler 900 tl diyor ama önce ali kemal arkadaşın telefona ah bakalım kendi ne istiyor ona göre

Abi ben yine de Ali abi adına konuşmuş olmıyım da onun telefona 1200 falan veren var diye biliyorum ..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
olmaz diyorsun yani ama bu aralar satmazra o fiyatlara kimse almaz artık 820 varken kimse ona talepte bulunmaz ama ben gerçekten de 900e aşık oldum galiba rüyalarıma girdiğine göre onun kârı da bizim için güle güle satsın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
satmayı pek düşünmüyor o zaten yani baya kararsız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt