Nokia Lumia 520, tüm Lumia'ları geride bıraktı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520, tüm Lumia'ları geride bıraktı
[h=2]Nokia'nın giriş seviyesi modeline büyük bir ilgi var.[/h]Nokia'nın Windows Phone 8'li giriş seviyesi modeli Lumia 520, teknolojiseverler tarafından en çok aranan Lumia modeli olarak kayıtlara geçti.
Google Trends'in belirttiğine göre bu model, her geçen gün biraz daha insanların ilgisini çekmeyi başarmış. En çok aranan Lumia modellerinin başında, Nokia'nın amiral gemisi modeli bulunurken, yükselişini kesintisiz olarak sürdüren Lumia 520, Mayıs ayı itibarıyla zirveyi devralmış bulunuyor.
Bu arada, AdDuplex firmasının verilerine göre Lumia 520, bir aydan kısa bir sürede küresel pazarda %4.4'lük bir payın sahibi olmuş. Böylelikle , Nokia Lumia 822, ve Nokia Lumia 900 gibi modelleri de geride bırakmış.

• Beğen
Tepkiler: Duran.Y

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Canım telefonum ya <3 Haber için teşekkürler :)

sympatico

Üye
Hazır 520 in lafı geçmişken Bi sorum olacak
lumia 620 1300 mah bataryayla 3.5 saat internete girerken
lumia 520 1430 mah bataryayla 6.5 saat internete nasıl girebiliyor iphone 5 1440 mah bataryayla nasıl 9 saatlik internet performansı gosterebiliyor
( batarya kapasiteleri hatırladığım kadarıyla , kullanım sureleri de yapılan değerlendirmelere göre tahmini yazdım )

kursat99

kursat99

Üye
Kendinden beklenileni yapıyor ve buna devam edecek. Ekran konusunda sıkıntı olduğu söyleniyordu ama fazla önemli bir şey değil bence çünkü öyle olsaydı Lumia 520 diğerlerinden daha fazla satılmazdı.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Kendinden beklenileni yapıyor ve buna devam edecek. Ekran konusunda sıkıntı olduğu söyleniyordu ama fazla önemli bir şey değil bence çünkü öyle olsaydı Lumia 520 diğerlerinden daha fazla satılmazdı.

Hem 600 TL verip çok şeylerde beklemek doğru olmaz. Dışarıda da mesaj yazmayalım arkadaş n'olcak sanki :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

kursat99

kursat99

Üye

Hem 600 TL verip çok şeylerde beklemek doğru olmaz. Dışarıda da mesaj yazmayalım arkadaş n'olcak sanki :)

Aynen :) zaten ben şu an elimdeki Nokia 500 ü de dışarda kullanmıyorum :)

Üst Alt