Lumia 920 önsiparişleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia 920 önsiparişleri

Nokia lumia 920 yi tanıttıktan sonra hakkında bir çok spekülasyon çıktı. Bu telefonun harika bir ürün oldugunu ve Nokia nın bu cihazla tekrar bir geri dönüş yaşayacagını söyleyenler oldugu gibi bu cihazların satmayacagını, Nokia nın işinin zor oldugunu hatta Nokia'nın artık battıgını bile iddia edenler oldu. Ben de hepiniz gibi lumia 920'nin nasıl bir satış grafigi izleyecegini az cok tahmin etsem de merak etmiyor degildim. Ufak bir araştırma yaptım ve buldugum sonuçları sizlerle paylaşmak istedim.Dünyanın en büyük sanal magazalarından birisine sahip EXPANSYS'in Avrupa'nın en büyük cep telefonu pazarına sahip olan 5 ülkesindeki önsipariş TOP20 listelerini inceledim.
buyrun sonuçları hepbirlikte tartışalım:

İNGİLTERE

ALMANYA

İTALYA

FRANSA

BELÇİKA

• Beğen
Tepkiler: n000k ve ELumia

ELumia

ELumia

Üye
Vuv. Tüm dünyada Lumia rüzgarı esecek. :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920'nin ayak seslerinin resmini simgeliyor yukarıdaki görsel :kıskıs:
Teşekkürler Ali Kemal...

Konuşan resim diye buna diyorlar heralde.
Sonuçlar pek bir şey söylemeye gerek bırakmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Tahminlerimizin dogru ciktigini gormek guzel:) bilgi icin tsk ler

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayırlısıyla bi çıksada bi baksak neler olacak ama ne olacaksa bu meydanda olacak tatar ramazan filminde ki gibi :D

- - - Eklendi - - -

:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
listelerde ilk dortte hep iki tane lumia920 var. Bunlarin adet olarak toplamini duşunursek bariz bir fark olacagi kesin. Önsiparişler kesin satış degildir fakat satişi yuksek ihtimalle gercekleşecek demektir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu güzel haber için teşekkürler Alikemal kardeşim,artık kimsenin aklında nokia kalitesi ve wp8 hakkında soru işareti kalmayacak.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Bu güzel haber için teşekkürler Alikemal kardeşim,artık kimsenin aklında nokia kalitesi ve wp8 hakkında soru işareti kalmayacak.

kacak ortaya cıktı nihayet:D
benim gordugum son ceyrek akilli telefon satişi lideri lumialar olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ELumia
nofear3458

nofear3458

Üye
nokia battı diyenler acaba şu tabloya bakiyorlarmı.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
nokia battı ne demek ya adamlar sadece akıllı telefonla mı çalışıyorlar alt katagorilerde nokia dan şaşan varmı arkadaşlar bi bakınsana

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
nokia battı ne demek ya adamlar sadece akıllı telefonla mı çalışıyorlar alt katagorilerde nokia dan şaşan varmı arkadaşlar bi bakınsana

ışte bunu bi türlü anlamıyorlar

IVI-Elia

Üye
Ben demiştim satış rekoru kırar diye.Bunlar öncü kırılmalar.Yakında dev kırılma gerçekleşecek... :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
yasirtaha

yasirtaha

Üye
ceptown diye bir site var açın bi bakın en fazla çeşit nokiada var sayfalara sığmamış diğerleri sayılı birkaç telefondan ibaret

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Faylar yer değiştiriyor.Lumia fayı hergün 100 km sağa doğru ilerliyor.YakındaTürkiye'nin altından geçer :ehe

Fiyatlar uygun olursa o "fay" ortalığı bayağı bi sallayacak.
Bütçeleri hazırlayın, kemerleri sıkın, Lumia 920 geliyor :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ceptown diye bir site var açın bi bakın en fazla çeşit nokiada var sayfalara sığmamış diğerleri sayılı birkaç telefondan ibaret

bir ara saymiştim. Nokia resmi sitesinde 230 civarinda model vardi ve hepsi de satiştaydi:D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt