Kerim.
Üye
s3 mini peki nasıl sizce ace 2 mi daha iyi yoksa s3 mini mi ? gerçi daha s3 mini çıkmadı ama,donanımsal olarak soruyorum![]()
Konu ile alakasız ama biri alıp bakayım derse ne yapıyonoyun oynuyor ise s2 al ne farkeder incecik ama biraz uzun telefonben s3 ile rahatım yaş 16
![]()
ben olmaz vermezdim...
işlemcisi ST-ericsson üretimi gene, Ace 2 den 200Mhz daha hızlı
- - - Eklendi - - -
bu arada oyunu Ace 2 de açar S2 ile GPU aynı sonuçta hafif takılmalar olursa bilki işlemciden bazı optimizasyon sorunları can yakacak sorun olmaz...
- - - Eklendi - - -
Konu ile alakasız ama biri alıp bakayım derse ne yapıyonben olmaz vermezdim...
ama telefonun yaşı olmaz yani kullanma şekline bağlı 
kendim gösteriyorumama telefonun yaşı olmaz yani kullanma şekline bağlı
![]()

kendim gösteriyorumama telefonun yaşı olmaz yani kullanma şekline bağlı
![]()

şaka biyana telefonu bakmak için alan kişi elinden düşürse telefon yere düşüp sekerek yolada düşse o andaa yoldan geçen konteyner yüklü tır telefonun üstünden geçse ne yaparsın 
''Bakkk benim S3'üm var'' mı diyonşaka biyana telefonu bakmak için alan kişi elinden düşürse telefon yere düşüp sekerek yolada düşse o andaa yoldan geçen konteyner yüklü tır telefonun üstünden geçse ne yaparsın
![]()
( bana sormadın ama okuyunca cevap yazasım geldi )
bu kadar kötü şans... 
''Bakkk benim S3'üm var'' mı diyonşaka biyana telefonu bakmak için alan kişi elinden düşürse telefon yere düşüp sekerek yolada düşse o andaa yoldan geçen konteyner yüklü tır telefonun üstünden geçse ne yaparsın
![]()
yoldan geçen konteyner yüklü tır
sabah sabah hiç gülesim yoktu 
elinde çok abes durabilir ama yapılıysa sorun olmaz eğer öyle düşünürsek şimdi seneyede ace2 elinde çok küçük durabilir. bence çocuğun hevesini kırmayın![]()

beyaz s2 alıcaz sanırım![]()
![]()
Hayırlı olsun şimdiden

sağolasın,babam bir ihtimal ace 2 de alabilir ben baktım internetten fiyatlarına aralarında aralarında 148 TL fark var,babama dedim en fazla 150 TL falan oynar 150 TL içinde s2 den vazgeçmeye değmez dedim![]()
Birde güzel bir rom atarsınşöle 4.1.1 bişeye ihtiyacın olursa burdayız
![]()
şimdiden 
CyanogenModşimdiden
![]()
Vk romda güzel tavsiye ederim![]()

Hayırlısı olsun![]()

şimdiden hayırlı olsun. Talip senin tüm aileye telefonları biz seçtik yahu(yanlış anlama sakın kardeşim
)