Samsung Galaxy S8'in Satışa Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8'in Satışa Çıkış Tarihi Belli Oldu


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un amiral gemi akıllı telefonu Galaxy S8, heyecanla beklenmeye devam ediyor. Bu arada neredeyse her yeni güne yeni bir Galaxy S8 haberleri ile başlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S8'in 29 Mart tarihinde düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacağı bilgisi gelmişti. Şimdi ise Galaxy S8'in satışa çıkış tarihi hakkında daha net bilgiler geliyor. Yeni bir iddiaya göre Samsung Galaxy S8, 21 Nisan veya civarında satışa sunulacak.
Bu bilginin, şirket içindeki güvenilir bir kaç farklı kaynaktan geldiği iddia ediliyor. Ayrıca, daha önce gelen bilgilerde de olduğu gibi, biri diğerinden daha büyük ekranlı ve Samsung'un geçmiş Edge markalı telefonları gibi iki tarafı kavisli ekran olmak üzere iki farklı Galaxy S8 versiyonu olacağı iddia ediliyor. Ayrıca daha önce gelen görüntülerden de bildiğimiz üzere neredeyse çerçevesiz tasarım ve iris tarayıcının yeni Galaxy S8 modellerinin öne çıkan özellikleri arasında yer alacağı iddia ediliyor.

Galaxy S8 ailesinin, geçen yıl sunulan amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile karşılaştırıldığında boyut olarak ne kadar fark olacağını kestirmek güç fakat ince çerçeveler sayesinde, daha büyük ekran boyutlarına sahip olacakları biliniyor. Ayrıca Samsung, Galaxy S8 ikilisinin ön tarafına Samsung logosunu koymayı beceremedi, zira alt ve üst çerçeveler bunun için son derece küçük kalıyor.

Bunun bir sonucu olarak Samsung'un ileri teknoloji ürünü parmak izi tarayıcısı da telefonun arka yüzünde yer almak zorunda kalabilir. 3.5 mm kulaklık soketi de varlığını sürdürüyor ve telefonun alt tarafında yer alacak.

Arka kamerada, daha iyi görüntü kalitesi, düşük ışık performansı ve hızı ile S7 serisine kıyasla artan bir iyileşme olacak. Daha önce ortaya çıkan söylentiler, Samsung Galaxy S8'in kamerası yerleşik obje tanıma özelliğine sahip olacağını iddia ediyor.

Samsung Galaxy S8, selefi Galaxy S7'nin iki katı olan 64GB dahili depolama alanı ile gelecek. MicroSD kart desteği de sunması beklenen Galaxy S8'in USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj olması ve Bixby asistanın isminin henüz onaylanmaması nedeni ile Google Al Asistanı sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S8'in ilgi çekici aksesuarları arasında ise Continuum benzeri bir ekran ve klavyeye bağlandığında masaüstü bilgisayar deneyimi yaşatacağız iddia edilen DeX (Desktop Extension kısaltması) bulunuyor. Galaxy S8'in başlangıç fiyatının ise 849$ civarında olacağı gelen bilgiler arasında.
Samsung Galaxy S8'in Satışa Çıkış Tarihi Belli Oldu
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Baya Varmış Araları
Yani S7 İle Note 7 Bayaği Krize Yol Açmiş.Diğer Firmalar Yine Erken Çıkaracak Anlaşılan Samsung Erken Davransa Daha İyi Olurdu Bence
 


Üst Alt