Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

paki96

paki96

Üye
:tşk:

cep-kolık

Üye
samsung c3510 maxicepten oyun indircem olmuo

yadeller2003

Üye
hackli i8510 için görüşme kaydedici program, link verirseniz sevinirim

asia eagle

asia eagle

Üye
Samsung monteye yanlışlıkla telefon açıkken firmware yükledim.Kapatıp açınca, açılırken: telefon resmi ortada ünlem işareti ve pc resmi geliyor ve böyle kalıyor. Telefonu pc bağlayınca pilini söküp takıyorum ancak böyle açabiliyorum, bunu nasıl çözebilirim.

cakal_memo

Üye
arkadaşlar s8500 ilgli basıma gelenlerden başlayayım anlatmaya yardımcı olursanız çok mutlu olacagım.
telefonu guncellemesi için bilgisayarımda sorun vardı telefoncuya verdim oda kendince versiyon atmış orjinalatmamış telefon gitti akşamında, telpaya verdim onlar yuklemeye calışmışlar bakmışlar illegal yazılım,ustune kurmayı denemiş kuramamış saf, kullanıcı hatası dediler boardı değiştireceğim 300 tl dedi hayır dedim. upload to pc hatası veriyordu bende kolları sıvayıp multi loaderden yukleme yapayım dedim
cihazı download moda alabiliyorum ama orjinal romlarda download yapamıyorum botta takılıyor dbl erase hatası veriyor onu kapatıp
bada1 ve 2 yi denedim, oynanmış versiyon denedim, oynanmış romda botloadı yukluyor ama appsde yine hata veriyor ve apps haric neyi secsem yukluyor ama apps seciliyse apps erase yada apps write hatası veriyor cokmeden önceki versiyon 2.0.1 miş ama nereye ait rom oldugunu bilmiyorum kurdugu romu yuklmek istemiş tahminimce yememiş başka yontem yaparım 70 tl alırım dedi duruma vakıf olan arkadaslar varsa lutfen yardımcı olsun:(

bu durumu nasıl cozebiliriz acaba

- - - Eklendi - - -

ayrıca

1-her fw de aynı dosyada veriyor sadece.botfiles haric diğer dosyaları sorunsuz yukluyor.botfileside sadece 1 fw yukluyor
2-hem masaustunde denedim(win7 x32,xp) hem diziustu(win7 x64 du galiba)
3-hem öne hem arkaya baglayıp denedim suan arkaya takılı mesela)
4-ml 5.62,5.55,5.67 denedim 5.62 de amms bile yuklemiyor diğerlerinde sadece apps write yada apps erase hatası veriyor
5-kiesi sonladırdım her defasında gör yöneticisinden
6-usb driverı kurdum
7-orj 3 fw denedim ustune 5 tane oynanmış rom denedim olmadı
8-sarz sabaha takılıydı doludur heralde

atlamış olabileceğim birsey varmı

mstfdbk

Üye
merhaba bende samsung wave gt8500 modeli vardır bada 2.0 a yükseltemiyorum kieste telefonunuz desteklenmiyor veya desteklemiyor diyo yardımcı olabilirmisiniz

mathamara

Üye
Telefonumun arkasında Samsung bideGoogle yazmışbu çinliler o yüzden burayada yazıyorum, umarım cevap vardır. Bu arada Hindusayfalarınıda taradım cevabı bulamadım.
ARKADAŞLAR
1 HAFTADIR HER Bİ KODU DENEDİM HERBİ HEALTH I YAPTIM ????
Arkadaşlar bende çift hatlı tv li bitane var , USB den COM bağlantısı vermiyor. Tüm kodları denedim ama mühendis menüsünede girmiyor.
Elinde 2012 üretimi çift hatlılar için mühendis menüsü kodu olan cevaba yazabilirmi acaba. Yada müh.menü olmadan COM portu nasıl aktif ederiz , bilgisi olan varmı? Derdim pc nin telefona depo mumalesi yapması.Sadece Depo olarak açıyor , com yok,, işletim sistemim win7.

Haestrk

Haestrk

Üye
Arkadaslar onceden facebooktan mesaj gelince bildirim olarak gosteriliyodu ama simdi gosterilmiyor. Yardimci olursaniz sevinirim.

master8912

Üye
Samsung corby 2 açılırken nasıl ekran koruyucu çıkar

mesutismail

Üye
kardes benim samsung galaxy wi8150 telefonum war bi turlu sd karti cikaramadim

mastodon

Üye
samsung s5603 pcden internete bağlanmak istiyorum alma pc suit ile olmadı. yardım.

yukselsahin74

Üye
İLGİNİZE ÇOOK SEVİNDİM KAYINPEDERİMDE Samsung C3200 VAR KURANI KERİM VE EZAN PROGRAMLARINA BAKACAKTIM ANCAK İŞLETİM SİSTEMİ SAMSUNG DEYİNCE KALDIM. BİRDE JAVA (JAD VEYA JAR) CALIŞIRMI

kobebeko

kobebeko

Üye
Soru yeri burası mı bilmiyorum ama yeni başlık açıp kirleteceğime buraya yazayım. Samsung c3530'um var java oyun yüklemek istiyorum ama boyutu büyük diyor. forumdaki ve google'daki code'ları kullandım ama işe yaramadı. nasıl halledebilirim bu sorunu?

net_cx

Üye
[h=3]üstadlar iyi akşamlar samsung galaxy w İ8150 cihazı bugün aldım Asphalt 6 - Adrenaline HD oynunu sd karta attım denilen gibi ama oyunu actığımda bu video oynatılamaz diye uyarı verdi ve kapattı sorun nedir nasıl cözülür root atmadan[/h]

Kerim.

Kerim.

Üye
[h=3]üstadlar iyi akşamlar samsung galaxy w İ8150 cihazı bugün aldım Asphalt 6 - Adrenaline HD oynunu sd karta attım denilen gibi ama oyunu actığımda bu video oynatılamaz diye uyarı verdi ve kapattı sorun nedir nasıl cözülür root atmadan[/h]

Bir daha ac.bende de öyle yaptı

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Benim telefon galaxy young orjinal kernel verebilirmisiniz ?

iluv2seeucry

Üye
merhabalar, samsung s2 g modelini kullanıyorum. telefonda hiçbir sorun yoktu ilk aldıgım günlrde şu sıralar telefon şarj olmamaya ve usb baglantıları görmemeye başladı ama işin ilginç yanı telefonum kapalıyken şarj oluyor. yani şarj etmem için telefonumu kapatmam gerekiyor. bir bilgisi olan varmı?

ademtasdan

ademtasdan

Üye
Merhaba sayın admin. benim yakalaşık 2 yıldır kullandığım samsun s8000 jet telefonum var.hattım avea. geçtiğimiz cumartesi günü öğlen saatlerinde şebeke gitti. telefon ayarlarında 3g ye aldım geldi sonra tekrar 2g ye aldım şebeke gene yok. :( müşteri hizmetlerini aradım 3 gündür uğraşıyouz olmuyor. cihaza vodafone hat taktığımda çalışıyor (2g 3g ikiside çalışıyor) müşteri hizmetleri sim kartı yenileyin dediler değiştim yine aynı. tamircilere gittim yeniden format attılar versiyonu yenisini attılar resetlediler vs. olmadı. akşam oldu eve gittim 2g geldi sevindim oldu diye. sabah tekrar çarşıya geldim 2g gitti. evimle merkez arası 5 km. merkezde 3g de hiç sorun yok ama 2g çekmiyor. Evde ise 2g de ve 3g de çekiyor çarşıya geldiğimde 3g var 2g yok. hiçkimse anlamıyor bu problemi herkes daha önce böyle bi problemle karşılaşmadım diyor. acilll yardımmmmmmmmmmmm...........

assedar6161

Üye
slm lar bende s8000 jet var java destekli programları çalıştıramıyorum mesela cep sözlük bilgisayara indiriyorum jar olarak bluetooth ile tlfna atıyorum dosya türü desteklenmiyor diyor başka samsung veya başka marka tlfnlarda deniyorum açıyor tlfnla wifi ile internete bağlanıp indirebildiğim java destekli programları açıyor fakat bilgisayardan bluetooth ile atarsam açmıyor sorun nedir acaba mesela cep vakit diye bir program var bilgisayara atıp bilgisayardan bluetooth la tlfona attım çalıştırmadı dosya türü desteklenmiyor dedi ama tlfnla internete bağlanıp indirdim hemen oyunlar kısmına kaydedip çalıştırdı aynı programı samsungun daha düşük bir modeli bir telefonda bilgisayardan bluetooth la tlfona atıp denedim çalıştırdı neden s8000 de bilgisayardan atınca çalıştırmıyo dosya türü desteklenmiyo diyo daha düşük tlfnlar kabulş ediyo anlayamadım bu tlfnun bi ayarımı var benim bilmediğim acaba yardımcı oabilirmisiniz

ewet kardeş bende de aynı sorun war bulursan we de benimle paylaşırsen çok memnun olrm

Üst Alt