Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

kostak

Üye
Samsung F480 Var elımde konulara baktım ama bulamadım yada goredım ekranı catlamıstı degıstırdım sımdı ıste telefon acılıor dokunmatıkde calısıor ama goruntu yok neden olabılır ? :S

withlegacy28

Üye
Samsung S5233-Wifi Markalı Telefonumda Ekranda Siyah Noktalar Oluşmaya Başladı. Yardımlarınızı Bekliyoruz. İyi Günler

rez2222

Üye
merhaba , samsung star 5233w sahibim , normalde mesaj yazarken t9dayken iki kere 1e basınca '' :) '' oluyordu fakat 2 gündür aynı işlemi yapmama rağmen '' .. '' çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirm lütfen yardım edin :(

kostak

Üye
Bıze Cevap Yokmu Ya

renard90

Üye
merhaba samsun s5250 telefonuma firmware attım telefon kilitlendi açılmıyo dil seçtiriyo saat tarih sonra kapanıyo dewamlı kapalıp açılıyo ne yapabilirimm eski halina nasıl dönebilirim yardım ederseniz sevinirim...

nightmare89

Üye
Mrb ARkadaşlar bende I8910 omnia hd var navigasyon yüklemek istiyorum nasıl olur bir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok tşkler...

erdem5531

Üye
Samsun 5233t telefonuma dokunmatik ekran oyun yükredim altta ekran klavyesi cıktı ne yapabilirim onu kaldırmak için?

abuzittin90

Üye
merhaba bende samsung m8800 pixon var falan pc bağlantısını yapamıyorum sürücü yazaılımı başarısız oldu diyor driver falan denedim nasıl öözebiliriz.

vet.seyda

Üye
samsung gt s3353 kullanıyorum 1 mb vb programları çalıştırmıyor ve uygulama konusunda çok eksik kalınmış bu telefon için çok fazla program seçeneği yok.ayrıca belli kb üstündeki resimleri göstermiyor bunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

velikuzu

Üye
merhaba
c3222 için java yüklemede problem var,bellek yok hatası ve indirilen jar hatalı uyarısı veriyor sürekli olarak,hepsi telefona reset atmamla başladı.bilgisayardan da yüklediğimde aynı hatayı verdi.java update için ve telefonun yazılımını yükselmek için bilginizi rica ederim.

şimdiden yardım için teşekkürler.

poyraz_yeli02

Üye
samsung monte flash player varmıdır varsa nerden bulabilirim saol.

anatolia782

Üye
Elimde samsung galaxy st5630 modeli var ve ben bunu xp işletim sistemli bilgisayarıma modem olarak bağlamak istiyorum kies yazılımıyla bunu denedim ancak kies yazılımı telefonu görmedi yardımcı olursanız çok sevinirim...

4everFreedom

Üye
yaw bişi sorcam samsung c5510 da *^0523^ giriyom ses ayarlarına giriyom db falan diyo ayarlayamıyom napcam

kralkaptansu

Üye
yaw bişi sorcam samsung c5510 da *^0523^ giriyom ses ayarlarına giriyom db falan diyo ayarlayamıyom napcam

o yazıların yanında sayılar varmı o sayılara göre örnek: 1 debug secren yazsa o zaman bire bas

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
gt s-3353 wifi ile baqlanırken onay basarısız hatası geliyor çözüm yokmudur

ahmttzcn

Üye
1 ay önce samsung s3353 aldım, konuşurken kısa bir sinyal
sesi geliyor, ve karşı tarafın sesi gidiyor, ama benim seste problem yok.
garantiye gönderdim ama sorun yok dediler geri gönderdiler. VİP kasko diye
birşey yapmışlardı o birebir değişim yaptı, yeni cihazda aynı problem veriyo.
yardımcı olursanız sevinirim

kandemir54

Üye
asstra j aracımın orjinal bluetooth kitini monte telefonumda kullanamıyorum gelen aramaları cevaplayamıyorum arkkadaşın monte telefonu ile denedim ondada aynı sorun var, bi de nokia ve iponede denedim onlarda sorun yok aramada yapılıyor gelen aramada cevaplanıyor sorun nedir acaba ben çözemedim.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
ilk şarjında 2 gün giden sıfır galaxy s3 cihazım daha sonraki şarjlarda akşamı bulmuyor kıracam teli:S:S sorun ne olabilir

civelek*21

Üye
Samsung s8500 Telefonuma bada 2.0 yazılım yüklettim. daha sonra ona uygun temalar yükledim. hafıza kartını bilgisayara takınca yanlışlıkla bir dosyayı sildim temaların dosyasıymış meğer. şimdi samsungs appsten aynı temayı indirmek istiyorum fakat al yerine ayarla ibaresi çıkıyor. silinmesine rağmen telefonda varmış gibi görünüyor. ne yapmalıyım? tekrar güncelletme mi yapmalıyım? umarım durumu anlatabilmişimdir.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Wzedlare

Üye
samsung gt c3053 - java hatası içerik boyutu çok büyük////Bunu nasıl çözebilirim?

Üst Alt