Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

ASC33

ASC33

Üye
kendi bilgisayarımdan çektim resmi.ekran alıntı aracıyla. daha sonra baktım geri çekmişler.bişeyler dönüyor ama hadi hayırlısı.geçen bir arkadaş 701 için navide yakalamıştı resimde koymuştu.inşalllah bu hafta çıkar. yabancı forumdada gördüm 808 çin varyantını

seninki doğruda o arkadaşın 701 için koyduğu resim kendisinin çektiği değil sanırım başka bir yerden görmüş paylaşmıştı,ama resim fake.dikkat ederseniz renk tonları bile navifirminkine benzemiyordu.yani 701 için hâla çıkan bişey yok malesef...

- - - Eklendi - - -

sinirlerim bozuldu ya her gün kalkınca buna bakmakmı zorundamıyım bari bir tarih verseler 2013e kadar bile beklerim ama tarin veremeyince sürekli ümitlendiriyorlar

zaten niyetleride o..sürekli gündemde olmak bari mevcut kullanıcılarımız da elden kaçmasın politikası,ama adamlar söylemiş bir kere 2016' ya kadar devam,2013 te çıksa bari

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yav boşverin beyler elbet bir gün gelir o zaman yaparız ben telefonu aldığımda sistem neydi bilmiyordum bilgisayara bağlamıştım suite bakıyordum güncelleme gelmişti güncellemiştim Fp1 falan bilmiyordum bile en iyisi akışına bırakmak.

• Beğen
Tepkiler: ASC33
sago_alp

sago_alp

Üye
neyse beklicez başka çare yok boşuna bekletmeseler bari bu
güncellemenin görsellik dışında bir faydası varmı sistem için?

caglar b

caglar b

Üye
neyse beklicez başka çare yok boşuna bekletmeseler bari bu
güncellemenin görsellik dışında bir faydası varmı sistem için?

tarayıcının qt nin bide javanın versiyonları yükseltilecek

punisher123

punisher123

Üye
birde klavye iyileştirmesi var işte,bende onun için bekliyorum genel olarak.

belco2

belco2

Üye
fp2 biçok ileştirilme ve yeniliklr var

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bide asphalt 7 olsa

ASC33

ASC33

Üye
Hele güncellemeyi al önce,falshlitemış 5 miş o kolay,konuyla ilgili bilginiz veya duyumunuz varsa yazın yoksa afaki şeyler yazmayın arkadaşlar.her seferinde bişey varmı diye bakıyoruz sonuç sıfır:off:

sago_alp

sago_alp

Üye
808 için çıkmıştı onuda kaldırdılar belkide daha iyileştirmeler yapıyodurlar

ASC33

ASC33

Üye
[/URL][/IMG]

bişeyler var ama;yüklememi yapıyorlar ne halt ediyorlar anlamadım, bidaha denediğimde altta yazan data Received 556 kb. tan 558 kb.çıktı.
[/URL][/IMG]

- - - Eklendi - - -

ahah şimdi 557' ye düştü.
[/URL][/IMG]

Ferzan

Ferzan

Üye
bende de bu şekilde çıkıyor

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
Soldaki sayfaya yüklenen listenin boyutunu gösteriyor.Boşa kürek çekmeyin...:ehe

Ferzan

Ferzan

Üye
Soldaki sayfaya yüklenen listenin boyutunu gösteriyor.Boşa kürek çekmeyin...:ehe

o boyutu gösterdiğini biliyorum da arkadaş 2 kb fark edince foto çekmiş ondan bende bi örnek göstermek istedim programdan programa fark gösteriyor demek

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Niye Bu Kadar Güncelleme Meraklısı Oldunuz Ki . Ortada Bi Tarih Falan Yok Çıkınca Herkes Gibi Sizde Yüklersiniz. Ben Sadece Güncellemeyi Operatör Sürümden Kurtulmak İçin İstiyorum. Belle İçin Oyun Uygulama Çıkmadıkta Ne Kadar Güncellense Güncellesin aynı. Ha Altın Semerli Eşşek Ha Gümüş Semerli Eşşek :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yada eşşeoğlueşşek haklısın gardaş :)

ky_nukro

Üye
konunun başında sayfa 40 olunca güncelleme gelicek diyorlardı 90 oldu hayla bişi yok :) bu gidişle gelmicek galiba 2016 ya kadar gösterip gösterip vermicekler :)

okitox

okitox

Üye
Niye Bu Kadar Güncelleme Meraklısı Oldunuz Ki . Ortada Bi Tarih Falan Yok Çıkınca Herkes Gibi Sizde Yüklersiniz. Ben Sadece Güncellemeyi Operatör Sürümden Kurtulmak İçin İstiyorum. Belle İçin Oyun Uygulama Çıkmadıkta Ne Kadar Güncellense Güncellesin aynı. Ha Altın Semerli Eşşek Ha Gümüş Semerli Eşşek :D

her sayfada senden bi tane çıkmak zorunda mı birader...

adam mesaj yazıyorsa, telefonun tuş kilidini beğenmiyorsa güncelleme meraklısı olur tabii ki ben bugüne kadar angry birds dışında oyun yüklemedim o yüzden isterse 50 sene oyun çıkmasın umrumda değil, ortada tarih yok diye de insanlar bu kadar meraklı zaten....

koskoca firma video sızdırıyor yazılım sızdırıyor çıkıp da şu şu tarihlere kadar hazır olur diyemiyor. böyle saçmalık olmaz bunlar bilerek yapılan işler, nokia bilmiyor mu 808 kullananlar şimdi sızmış yazılımı yükledi. işin özü böyle saptal işlerle uğraşacağına bi tarih verse burda kimse meraklı gibi görünmez...

• Beğen
Tepkiler: ASC33

Üst Alt