beyler baglantı hatası devam ediyor güncellemelerdende microsoft apps gitti hadi hayırlısı

Nokia Suitte bişi gözükmüyor fakat telefondan arattığımda Microsoft Apps 2.01 die bişi gözüküyor ve altında da Tekrar başlatmak gerekli uyarısı var ama suitte bişi gözükmüyor :S
- - - Eklendi - - -
Suanda Microsoft Apps 2.01 [ 44 MB ] Kuruyorum bakalım ne olacak![]()
Ne gibi msj sorunu :S
- - - Eklendi - - -
Öyle diyince iptal ettim :S
- - - Eklendi - - -
Caglar B yardımın için teşekkürler bilgilendirme içinde güncelleme bekleye bekleye bir hal olduk o yüzden çıkınca biraz heyecan yaptım ama boş gene boş sanırım :S gelsin artık bu ya
:-):-):-) sabırsızlıkla bekliyorum doğru yaptığım iş de sürekli bilgisayar başında olduğum için konuyuda sık sık kontrol ediyorum arkadaşların dikkatini de çekmiş maşallah :-) güncellemeyi sabırsızlıkla bekleme nedenim de yeni gelecek olan klavyesi çok mesaj yazdığım için çok büyük bir kolaylık sağlayacak olması sadece klavyeyi alsam güncelleme diye birşey kontrol etmem artık :-)
O zaman Klavye dosylarını çıkarmaya uğraşayım ben,bu arada güncelleme gelene kadar, 808 FW'sinden rofs2 ve core'deki farklı dosyaları hemen hemen çıkarttım sayılır,ALLAH nasip ederse bugün sabaha kadar deniyecem.
O zaman Klavye dosylarını çıkarmaya uğraşayım ben,bu arada güncelleme gelene kadar, 808 FW'sinden rofs2 ve core'deki farklı dosyaları hemen hemen çıkarttım sayılır,ALLAH nasip ederse bugün sabaha kadar deniyecem.
boşuna uğraşma kardeş olmaz.
denendi klavye dosyaları olmadı. Qt ile yazılmış flashtan sonra açılmıyor telefon.