Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum Evrim Geçirdi !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip
Üye
Konu Sahibi
Telefonum Evrim Geçirdi !
Hadi Ateist'ler bunuda açıklayın
Arkadaşlar demin farkettim Ram miktarı kendiliğinden artmış 826 MB olmuş, normalde 779 MB'ttı anlamadım gitti
Darvin'e inanmaya başladım (Darvin kısmı şakadır )
cm9 yükledik ama ondan sonra tekrar orijinal rom'a döndüm ve döndüğümde de 779 MB'ram gösteriyordu hatta daha düne kadarda öyleydi bu gün deniz kenarına pikniğe gidiyoruz diye telefonu yanıma almadım bilgisayara bağladım ve bıraktım akşam geldiğimde ram kendiliğinden 826 MB olmuştu
cm9 yükledik ama ondan sonra tekrar orijinal rom'a döndüm ve döndüğümde de 779 MB'ram gösteriyordu hatta daha düne kadarda öyleydi bu gün deniz kenarına pikniğe gidiyoruz diye telefonu yanıma almadım bilgisayara bağladım ve bıraktım akşam geldiğimde ram kendiliğinden 826 MB olmuştu
Ama ben bir tek cm9 yüklerken dandik class numarası bile olmayan eski bir hafıza kartı takmıştım onun haricinde hiç hafıza kartida takmadim zaten cm9 u beğenmeyip orijinal roma dönmüştüm ama o zamanda 779 MB Ram vardı 826 MB işi bugün oldu sizdede oldumu bilmiyorum
öyle deme Ömer Real Racing 2 oynarken Müzik Açıyordum arkadan,müziği değiştirmek için multitasking yapıyordum bir iki kere oluyordu ondan sonra oyun yeniden başlıyor ve oyunlardaki akıcılık problemi gitti sanki