TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

WhistlePR

WhistlePR

Üye
teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
teşekkürler

mert32

Üye
    Konu Sahibi

-sunrise-

-sunrise-

Üye
Mesela müzik yada oynak bisiler cal , ses aç ses kıs , sesi kapat , komutları işe yarayabilir. :) emeğine sağlık güzel düşunmüşsün

ALİBEY

Üye
harika bir program seni desteklemek gerekiyor

mert32

Üye
    Konu Sahibi
vallaha bende destekleyecek birilerini arıyorum.kendime değil,markete koymak için.böylece daha çok insana ulaşabilir.Yani ama destekleyecek biride yok ortada... :(

desiderodeniz

Üye
eline emeğine saglık

ihsanca

Üye
sony xperia arc s telefonuma 2 programıda indirdim 'ama içinde kurulum yapabileceğim bir dosya göremedim. Sadece ses ve png dosyaları var. Yardımcı olursanız memnun olurm

ihsanca

Üye
henüz bir cevap gelmedi. Lütfen yardım. Diğer sayfalardan tarcan indirdim ama o çalışmadı. Yeni verdiginiz yandex linklerinedeki dosyalarda apk kurulm dosyası yok sadece ses ve resim dosyaları var.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş en son link sağlamdı.ama bu akşam tekrar kontrol ederim.ama linkin hatalı olması neredeyse imkansıZ.sadece ve direkt apk osyası paylaştım.acaba siz winrar ile fln mı açmaya çalışıyorsunuz.şu an mobildeyim.yani cevap vereme imkanım yok.akşam ilgileneceğim siz yinede tekrar deneyip direkt atın.yani yine aynı sorun varsa yardım edip dosyayı re upload ederim inş ;)

superfresh

Üye
Link sağlam şimdi indirdim. Süper olmuş, emeğinize sağlık. Geliştirme çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Bu arada hafif kısık ses komutlarına cevap vermiyor, yüksek ses kullanmanız gerekiyor, bunun ayarı mümkün mü?

mert32

Üye
    Konu Sahibi
bu benimle alakalı değil.eğer kulaklık kullanırsanız daha kolay olabilir.Zaten Siri ve idris gibi sistemlerin asıl amaçlarından biride telefonun ekranıyla mümkün olduğu kadar az etkileşimde bulunarak,bütün telefon işlemlerini ve fazlasını gerçekleştirmek.Telefonun mikrofon algılamasıylada alakalı olabilir,ama yazılımsal bir sorun değil yani.Çünkü google 'ın kendi android telefondaki speech recognizer api sini kullanıyorum.Ama kulaklık kullanmanız veya telefonu yakınlaştırmanız,ses anlama kalitesini şimdilik en fazla arttıracak unsurlardır.

electro77

electro77

Üye
Eline sağlık, başarılarının devamını dilerim.

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Arkadaşlar şu olayı anlatın bir zahmet programları kurdum svox,idris açtım bişey olmadı yardım lütfen!!

- - - Eklendi - - -

selam bu programı indirdim kurdum svoxda indirdim ayarladım kurdum idris programı sadece hoşgeldiniz-İdris-sen yazıyor başka bir şey yok programı baştan anlatabilir misin rica etsem?

padisah_58

padisah_58

Üye
kardeşim güzel program yapmışsın ancak numarayı söylüyorum ara diyorum ne olacak halimiz bakalım diyor :)) komutları tam anlamıyor..

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ertuğrul arkadaşım,şimdi idrisin çalışmasında tek engelin belki internet bağlantındır.Eğer oda varsa bir sorun olmaması gerekir.Mikrofon simgesine dokunun,google voice ses algılama penceresi çıkacak ve sizi dinleyecek.böylece konuşmaya başlayabilirsiniz.

---

Padişah kardeş,şimdi uygulamada (şimdilik) yalnızca arama yap dedikten sonra sizi diğer ekrana yönlendirecek.o zaman numarayı söyleyeceksiniz.Ama üzerinde çalıştığım sürüm daha sağlam.bu tür zorluklar yavaşça kalkıyor...

aykutozkann

aykutozkann

Üye
Üstad eline emeğine sağlık. Böyle bir uygulama Türkiye için lazım. O nedenle destek olmak açısından ücretli sürümünü açarsan bende satın alırım paylaşım ve duyurulması amacıyla gerekli duyuruları yaparız. Sen yeterki devam et. :oke:

hh_hh

Üye
ellerine sağlık gerçekten çok hoş olmuş ama biraz daha hızlı olursa daha iyi olur mesela alrmı iptal et dedim yaklaşık bir dakika falan sonra cvp verdi bunlara ramen tebrik ediyorum böyle çalışmalar gururlandırıyor bizi...

mert32

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.bu aralar yeni sürüm çıkmama nedeni büyük 2.3 betasına hazırlık yapmam.ve bazı build error'ları veriyor sdk.bu nedenle komplike bir değişim söz konusu.yani mesajlaşmada ve aramada iyileştirmeler,server güncellemeleri,tasarımda yenilikler gibi.

BU ARADA EĞER İDRİS GEÇ CEVAP VERİYORSA,BU İNTERNET BAĞLANTINIZDAN DOLAYIDIR.HIZLI BAĞLANTILARDA (WİFİ GİBİ) 1 SANİYEDEN KISA SÜREDE KOMUTLAR İŞLENEBİLMEKTEDİR.

edim1979

edim1979

Üye
teşekkür ederim.bu aralar yeni sürüm çıkmama nedeni büyük 2.3 betasına hazırlık yapmam.ve bazı build error'ları veriyor sdk.bu nedenle komplike bir değişim söz konusu.yani mesajlaşmada ve aramada iyileştirmeler,server güncellemeleri,tasarımda yenilikler gibi.

BU ARADA EĞER İDRİS GEÇ CEVAP VERİYORSA,BU İNTERNET BAĞLANTINIZDAN DOLAYIDIR.HIZLI BAĞLANTILARDA (WİFİ GİBİ) 1 SANİYEDEN KISA SÜREDE KOMUTLAR İŞLENEBİLMEKTEDİR.
Mert bey yeni sürümünüzü merakla bekliyoruz teşekkürler

Üst Alt