TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

sonsuzluk123

Üye
Sürüm adı süpermiş :D Alternatif çok zaten şöbiyet güllaç sütlaç gideriz bi şekilde :D
:D:D:D

acele işe şeytan karışır derler ya, sen ağır ağır git usta. inanıyorum yapacağın program büyük ses çıkaracak.

ayrıca olurda tasarım filan örnek istersen yardımcı olmaya çalışırım.

- - - Eklendi - - -

programı yükledim ama ne idris konuştu ne de ben konuşabildim :d

TheMadness

TheMadness

Üye
İkonlar ve grafikler hakkında yardımcı olurum :D

mert32

Üye
    Konu Sahibi
konuşması için mikrofon simgesine dokunmanız gerekli.Aynı zamanda internet bağlantısıda gereklidir.Şu an tasarımı değiştirdim.Şimdi mesaj göndermeyi deniyorum...

sonsuzluk123

Üye
tuşa bastığımda bağlantı sorunu hatası veriyor :( onu dedim

mert32

Üye
    Konu Sahibi
sizin bağlantınızda hata vardır.çünkü normal bir şekilde çalışıyor bende.google speech kullanıyorum yani programla değil telefonunuzla veya wifi bağlantınızla ilgili bir sorununuz vardır.

fb_5800

Üye
laz mı

mert32

Üye
    Konu Sahibi
önce bir normali çıksın sonra lazına bakarız.hadi madness denedin mi dediğim özellikleri???

- - - Eklendi - - -

başka deneyen çalıştıran var mı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
:D:D:D

acele işe şeytan karışır derler ya, sen ağır ağır git usta. inanıyorum yapacağın program büyük ses çıkaracak.

ayrıca olurda tasarım filan örnek istersen yardımcı olmaya çalışırım.

- - - Eklendi - - -

programı yükledim ama ne idris konuştu ne de ben konuşabildim :d
ben yapmadım kardeş biz derken destek verdiğimi belirttim yani :D

mert32

Üye
    Konu Sahibi
yok anladım zaten :D denediniz mi dediğim komutları deneyin işe yarıyor

fb_5800

Üye
laz mı la bu idris

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yalnız sürüm adı müthiş.:D

mert32

Üye
    Konu Sahibi
beyler deneyen var mı ? :D
Programa yorum alayım up up++
:)

TheMadness

TheMadness

Üye
güzel .D

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Ya android kullanıyorsak ve türkçe asistan kullanıyorsak androide uygun ve türkçe bir isme sahip olmalı diye düşündüm.Androiddeki gibi tatlı isimleri vermeye başladım.Hem uygulama yapmış hemde türk tatlılarımızın bilinmeyenlerini tanıtmış olacağım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ya android kullanıyorsak ve türkçe asistan kullanıyorsak androide uygun ve türkçe bir isme sahip olmalı diye düşündüm.Androiddeki gibi tatlı isimleri vermeye başladım.Hem uygulama yapmış hemde türk tatlılarımızın bilinmeyenlerini tanıtmış olacağım.
iyi yapıyorsun.

Del Rey

Del Rey

Üye
Benden tam not alan uygulamadır kendisi. Destek çıkacak bir sürü de arkadaşın olduğunu düşünüyorum.

Üst Alt