Viber'in HD Sesli Görüşme Özelliği Yakında Symbian'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Soru sormuştum. İki tarafta oluncamı bedava konuşabiliyoruz?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Anladım, sağol. :)

- - - Eklendi - - -

Anladım, sağol. :)

escape72

escape72

Üye
arkadaşlar bende donuyor girişte kodu girmeye çalışırken atıyor

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu uygulama tamamen ücretsiz mi yani operatör aylık ücret alıyormu internet dışında ücret alıyor mu ? yani bir şeye abone olunca sürekli kontorünü alıyolar ya bu uygulamada da alıyorlarmı kntur ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu uygulama tamamen ücretsiz mi yani operatör aylık ücret alıyormu internet dışında ücret alıyor mu ? yani bir şeye abone olunca sürekli kontorünü alıyolar ya bu uygulamada da alıyorlarmı kntur ?
Herhangi bir ücret alımı yok. Sadece internet bağlantınız olsun yeter.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
emreli01

emreli01

Üye
HD ses geldmi gelcekmi gelecekse tarih bellimi

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Legend ve earth diye bir oyunda gelcekti 1 yıl oldu sanırım :D

- - - Eklendi - - -

Legend ve earth diye bir oyunda gelcekti 1 yıl oldu sanırım :D

phasan

phasan

Üye
Türkçe olsa çok iyi olur tam ben istekte bulunacaktım hızlı çıktın ama hd sesli görüşme gelince çevirmeye başla. Artık nimbuzz, fring devri bitti benim için...

İos ta kullaniyorum gizel programi acik birakmaya gerek yok

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar çok güzel bir uygulama symbian ile android arasında mesajlaşıyoruz resim gönderiyoruz nihayet adam gibi bir program çıktı

metinoktaybeyaz

Üye
Görüntülü olanı yokmu symbiana göre. Mesela skype androidte görüntülü oluyor ama siymbianda sadece sesle konuşabiliyon. Bilen varsa bi link atsın.

benighted

benighted

Üye
Görüntülü olanı yokmu symbiana göre. Mesela skype androidte görüntülü oluyor ama siymbianda sadece sesle konuşabiliyon. Bilen varsa bi link atsın.

yok kardes oyle goruntulusu daha.

behcet98

Üye
fring var

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Merhaba arkadaşlar Viberden yaklasık 1.5 ay önce acıklama yapılmıştı en kısa zamanda Symbian telefonlara da arama özelliği konulacağına yönelik ve hiç bir şey çıkmadı aklıma birşey geldi ingilizcesi iyi olan bir arkadaş bir metin hazırlasın ve onların support bölümüne hepimiz mail atalım bu özelliğin gelmesini isteyen arkadaşlardan fikirlerini belirtmesini rica ediyorum iyi forumlar.

emreli01

emreli01

Üye
Merhaba arkadaşlar Viberden yaklasık 1.5 ay önce acıklama yapılmıştı en kısa zamanda Symbian telefonlara da arama özelliği konulacağına yönelik ve hiç bir şey çıkmadı aklıma birşey geldi ingilizcesi iyi olan bir arkadaş bir metin hazırlasın ve onların support bölümüne hepimiz mail atalım bu özelliğin gelmesini isteyen arkadaşlardan fikirlerini belirtmesini rica ediyorum iyi forumlar.

güzel düşünce olabilir katkısı olursa

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Katkısı elbette olur Nokia kullananlarında çok olduğunu düşündüğünüzde gayet iyi birşey bence.

eren3546

eren3546

Üye
Bide HD ses desteği diyor ya sen önce güncellemeyi yap
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Üst Alt