Android ve ios için viber güncellendi,masaüstü sürümü yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Android ve ios için viber güncellendi,masaüstü sürümü yayınlandı
[h=2]Mobil platformun en başarılı anlık mesajlaşma ve VOIP uygulamalarından olan Viber, mobil uygulamlarını güncellemekle kalmadı, Wİndows ve Mac uygulamalarını da kullanıma sundu.[/h]07/05/2013 16:45

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alanViber, WhatsApp benzeri anlık mesajlaşma özelliği ve internet üzerinden ücretsiz sesli görüşme (VOIP) sunması ile birçok kullanıcının beğenisini kazanıyor.
Bu beğenin karşılığı olarak her geçen gün kendini geliştirmeye devam eden Viber, iOS ve Android uygulamalarını 3.0 sürümüne güncellerken,Windows ve Mac OS uygulamalarını da yayınlayıp kullanıcılarına süpriz yaptı.
Masaüstünde Viber Nasıl Kullanılır?
Kişisel bilgisayarınızda Viber kullanmak için ilk yapmanız gereken, gerekli uygulamayı bilgisayarınıza indirmek. Eğer Windows kullanıcısı iseniz , Mac OS kullanıcısı iseniz Viber uygulamasını indirip bilgisayarınza kurabilirsiniz.
Bu işlemin ardından Viber hesabınızın kayıtlı olduğu telefon numaranız ileViber'a giriş yapıyorsunuz ve gelen kısa mesaj ile hesabınızı bilgisayarınızda da etkinleştirdikten sonra bilgisayarınızda Viberkullanmaya hazırsınız.
Mesajlarınız hem bilgisayarınıza hem kişisel bilgisayarınıza eş zamanlı olarak geliyor ve bu sayede görüşmelerinizi istediğiniz cihazdan sürdürebiliyorsunuz. Üstelik mesaj geldiği zaman bilgisayarınızda dabildirim özelliği sunması uygulamayı daha kullanışlı hale getiriyor.
Viber 3.0 Sürümü ile Neler Değişti?
Hem iOS hem de Android için 3.0 sürümüne güncellenen Viber, bu güncelleme ile birlikte kullanıma sunulan Windows ve Mac OSuygulamarına uyumluluk kazandı. Yenilenen ses motorları (Voice Engine)sayesinde hem düşük hem de yüksek bağlantı kalitesine sahip ağlardadaha yüksek ses kalitesi de sunan Viber, ayrıca video mesaj göndermeözelliğini de kullanıma sundu. Ancak bu özelliğin şu an itibari ile tam anlamıyla çalışmadığını sıkça hata ile karşılaşabilceğinizi de belirtelim.
Bu özelliklerin yanı sıra birçok başka özelliği de sahip olan Viberuygulamasına iOS cihazınız için , Android cihazınız için ulaşabilirsiniz. Ayrıca Mayıs ayı başında güncellenen Windows Phone 8uygulamasına ve diğer platform uygulamarına da uygulamanın erişebilirsiniz.
 


tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Android kullanicilarinin guncellemesi tavsiyemdir. Holo arayuzune gecmis mukemmel olmus
 
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
az once guncelledim daha kararli daha stabil olmus
 
phasan

phasan

Üye
Az once iphonede guncelkedım cok guzel olmuş begendım
 


Üst Alt