Telefonuma Ne Oluyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Ne Oluyor ?
Merhaba arkadaşlar 2. kez yine telefonu servise vermiştim cuma günü.Sebebi ise telefon durduk yere kapanıyor ve açılmıyordu.
Bundan önce 3 hafta önce de servise vermiştim.Telefon 5800 hem de kırmızı olanından :pro2:

Az önce Teleservice in sitesinden cihazımın durumuna bakayım dedim bir de ne göreyim ,(Fotoğrafa bakın)

Şimdi bana beleş sıfır 5800 mı yollucaklar :ah :D

Hiç beklemiyordum 3. kez olduğu zaman bu olması lazım dı :D Ondan sonra bende paramı isticektim üstüne para koyup 700-701 alacadım tüh neyse kaderim böyleymiş :ehe

fLuke!

fLuke!

Üye
:d:

MrExpert

MrExpert

Üye
Swap cihaz veriyorlar sıfır sayılmaz ... Hemen heveslenme...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Swap lar nasıl oluyor?

Tamir gören diyor galiba boşver ;) Daha önce 5800 alıpda değişim alan arkadaşlar konu açmıştı ve foto koymuştu ,kutusunan cihaz nası çıkıyosa birebir aynısını veriyolar ekrandaki ve arkada ki jelantini de dahil ayrıca ee daha ne olsun :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Swap lar nasıl oluyor?

Swap daha önce değişimle kullanıcıdan alınıp üreticiye yollanır... anakart , Arka ve ön kapağı değiştirilir ve Değişim yapılmak üzere geri gönderilir ... Ve aynı zamanda diyelim senin cihazın 3.seri 2011 de satılmış sana verilen cihazda 3.seri 2011 de satılmış bir cihazdır bunada swap denmektedir... Yani tamir edilmiş cihazdır Sıfır değil.... Yoksa zaten firmalar değişim maliyetinin altından kalkamaz...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Swap daha önce değişimle kullanıcıdan alınıp üreticiye yollanır... anakart , Arka ve ön kapağı değiştirilir ve Değişim yapılmak üzere geri gönderilir ... Ve aynı zamanda diyelim senin cihazın 3.seri 2011 de satılmış sana verilen cihazda 3.seri 2011 de satılmış bir cihazdır bunada swap denmektedir... Yani tamir edilmiş cihazdır Sıfır değil.... Yoksa zaten firmalar değişim maliyetinin altından kalkamaz...

Öyle bi hakkım var yanlız swap istememe gibi .

MrExpert

MrExpert

Üye

Öyle bi hakkım var yanlız swap istememe gibi .

Zannetmiyorum yönetmeliğinde Cihaz değişimi Eğer cihaz bulunamazsa fatura tutarınca Para iadesi yapılır yazıyor ... Ben hiç duymadım swap istememe gibi bir hak :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
swap değişimi dediyseler boşuna heveslenme bizim burada da bir abimizin başına geldi şimdi tüketici haklarıyla uğraşıyor değiştirmek için telefonu

telefonunun anakartını değiştirmişler ve telefonu şuanda kapandı sanırım !

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Zannetmiyorum yönetmeliğinde Cihaz değişimi Eğer cihaz bulunamazsa fatura tutarınca Para iadesi yapılır yazıyor ... Ben hiç duymadım swap istememe gibi bir hak :hmmm
Ben araştırdım varmış ama bekletiyorlarmış 30-45 gün..Zaten istemicem 1.5 sene kullancam çünkü o yüzden

- - - Eklendi - - -

swap değişimi dediyseler boşuna heveslenme bizim burada da bir abimizin başına geldi şimdi tüketici haklarıyla uğraşıyor değiştirmek için telefonu

telefonunun anakartını değiştirmişler ve telefonu şuanda kapandı sanırım !

O onun sorunu benim değil :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Benim Telefon 5 Hafta Oldu Garantide .. Hala Gelmedi ..

Bende 1 Ay Kullanmadan Garantiye Vermistim .. Adama Yenisi Vermek Zorundasin Dedim ..

Oyle Birsey Yok Dedi .. :)

Belcika'da Oyle Degil Galiba .. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Benim Telefon 5 Hafta Oldu Garantide .. Hala Gelmedi ..

Bende 1 Ay Kullanmadan Garantiye Vermistim .. Adama Yenisi Vermek Zorundasin Dedim ..

Oyle Birsey Yok Dedi .. :)

Belcika'da Oyle Degil Galiba .. :)

Sanırım :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

1 hafta bile olmadı :)

Ya Ben Tam 5 Haftadir Telefoonumdan Bilgi Alamiyorum ..

Adam Seni Ararimda Ararim Geldiginde .. Bare Bilgi Ver Diyorum .. Olanaksiz Diyor .. :)

Bir Daha Olsem Garantiye Gondermem Telefonumuu ..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Ya Ben Tam 5 Haftadir Telefoonumdan Bilgi Alamiyorum ..

Adam Seni Ararimda Ararim Geldiginde .. Bare Bilgi Ver Diyorum .. Olanaksiz Diyor .. :)

Bir Daha Olsem Garantiye Gondermem Telefonumuu ..
Ben servis den çok memmunum bir sıkıntı yok.Ama bazen öyle olabiliyor :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Aslında bu garanti işine katı kurallar konulması gerekiyor,adı üzerinde garanti bu yahu 2 yıllık fabrika hatalarına karşı onarım servisi demiyoruz ki garanti diyoruz

sen diyorsunki bu telefon bozulmaz bak bozulursa garanti veriyorum sana diyorsun bence eğer gerçekten bir sorun varsa o telefonun yenisiyle değiştirilmesi gerekir adamlar okadar çirkef ki telefonu değişmiyorlar anakartını değiştiriyorlar böyle garanti olmaz olsun :off:bide 15-20 gün bekletiyorlar milleti !

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu garanti işine katı kurallar konulması gerekiyor,adı üzerinde garanti bu yahu 2 yıllık fabrika hatalarına karşı onarım servisi demiyoruz ki garanti diyoruz

sen diyorsunki bu telefon bozulmaz bak bozulursa garanti veriyorum sana diyorsun bence eğer gerçekten bir sorun varsa o telefonun yenisiyle değiştirilmesi gerekir adamlar okadar çirkef ki telefonu değişmiyorlar anakartını değiştiriyorlar böyle garanti olmaz olsun :off:bide 15-20 gün bekletiyorlar milleti !
sende haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt