xperia neo v ıcs güncelledim pişman oldum nasıl eski haline gelir

Sponsorlu Bağlantılar

WoRLd_WaR 2

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo v ıcs güncelledim pişman oldum nasıl eski haline gelir
arkadaşlar dün cihazı pcye bağladım sonra sonyin kendi programında güncelem çıktı bende güncelle dedim ve güncellendi.ama bi takım sorunlar oldu aşırrı ısınma gibi veya wi-fiye ev modeminden bağlanmıyo..eski sürüme nasıl dönebilirim format atsam döner mi :d vallaha yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum kaldım böyle :D

doctorrr

doctorrr

Üye
rambo ft ye sor o da aynı pis duruma düşmüştü biliyor bişeyler :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
KayraBey

KayraBey

Üye
Eyvahlar olsun.Korktuğum başıma geldi.Furkan acil yetiş buraya :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu güncelleme çıktığı gün telefonuna yükleyenler tarafından yavaşladı, kastı, geri nasıl dönerim diye bir çok konu açılacak demiştim de :)

WoRLd_WaR 2

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben nasıl eski sürüme dönebilirim illa servise mi vermem gerekiyo eski sürüme dönmek için

WoRLd_WaR 2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyeyim bunun haricinde dosya indirmeme gerek var mı :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Rambo_FT ile iletişime geç.

WoRLd_WaR 2

Üye
    Konu Sahibi
05/020/2012 17:20:12 - INFO - Start Flashing
05/020/2012 17:20:12 - INFO - Flashing loader
05/020/2012 17:20:15 - INFO - Loader : S1_Loader_Root_773f - Version : R4A066 / Bootloader status : ROOTABLE
05/020/2012 17:20:15 - INFO - Flashing adsp.sin
05/020/2012 17:20:15 - INFO - Ending flash session
05/020/2012 17:20:15 - ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ER R_STATIC="IMAGE_ADDRESS_RANGE";ERR_DYNAMIC="SIN-block eraseblock mismatch"; flashlarken şu hatayı veriyor bir e yandaki dosyalarda simlock.ta bende hiç çıkmıyor

- - - Eklendi - - -

rombo_tr dediği her şeyi yaptım dirverlri yükledim diğer sitelerden baktım ama flash sırasında sslede görünen bende görünmeyen simlock.ta hiç görünmüyo bazen dil ayarını yapmazsak o görünüyomuş sadece ama bende hiç yok bir de ne0v yazmıyo öyle bi seçenek yok indirdiğim android de decives bölümünde xperia ray yazıyo neo vyi nasıl seçeceğim .kaldım .d

- - - Eklendi - - -

indirdiğim rom d a 2.3.4 ...4.0.2 yazıyo benim ki 4.0.3 ondan olabilir mi acaba :D

alien97

alien97

Üye
Neo v ye uygun ftf dosyalarını indirmen lazım dil ayarlarını değiştirmeyi unutma sakın eğer değiştirmezsen telefon simlock oluyor hattını kullanamıyorsun anca telefoncularda açtırırsın.

WoRLd_WaR 2

Üye
    Konu Sahibi
nette baktım ama bulamadım nerelerden bulabilirim xperiaya utgun androidi

10079

Üye
Servise ver halletsin çok basit aynı .şeyi yapıp o gün alanlar ya da 3 gün sonra alanlar olmuş bir de xperia.çağrı merkezi yazılım onarmayı önerdi

hunter41

hunter41

Üye
neo v bende güncelledim pişman değilim kasma vs yok şimdilik. Gül gibi geçinip gidiyoruz şimdilik

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
neo v bende güncelledim pişman değilim kasma vs yok şimdilik. Gül gibi geçinip gidiyoruz şimdilik

Menülerde ufak takılmalar olmuyor mu?
Sürümün kaç?
2.3.4
2.3.6
4.0.3
4.0.4

hunter41

hunter41

Üye
4.0.4 kullanıyorum daha hızlı wıfı ye baglanıyorum daha akıcı ınternet kullanıyorum. Tek sorunum oyunlarda gta III vs oynayamiyorum onlarda I.C.S YI Desteklemedigi ıcınmıs

TheMadness

TheMadness

Üye
4.0.4 kullanıyorum daha hızlı wıfı ye baglanıyorum daha akıcı ınternet kullanıyorum. Tek sorunum oyunlarda gta III vs oynayamiyorum onlarda I.C.S YI Desteklemedigi ıcınmıs

Yoo destekliyor ben oynuyorum s3te

Üst Alt