Xperia neo V Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo V Yardım !!!
dün akşam vatan computer dan xperia neo v aldım.-diyelim ki 3G yazıp 2222 ye yollamak istiyorum rehberde böyle birisi yok diyo nasıl yapacağımı bilmiyorum ilk android telefonum ve biraz karışık geldi.-bir de internete giremiyorum bir türlü wi-fi ağı istiyor. aynı şekilde android markete de wi-fi istiyor ama internetim kablolu usb den falan yok mu bir şekilde interneti telefona aktarmak ? internet için ayarı yapmam gerekiyor mu ve nasıl yapıcam ?

artık android markete girmek veya internette gezinmek istiyorum yardım !!!

optimux

Üye
Dizüstü (veya wireless kartlı masüstü) bir windows 7 li bilgisayarın varsa bilgisayardan kablosuz ağ yayabilirsiniz. buradan connectify programını indirin. Wi-fi ismini ve parolasını girebilirsiniz. Altında "share internet" karşısına tik koyun. "Easy setup wizard" a tıklayın. Telefondan kurduğunuz ağa bağlanıp internete girebilirsiniz.

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Dizüstü (veya wireless kartlı masüstü) bir windows 7 li bilgisayarın varsa bilgisayardan kablosuz ağ yayabilirsiniz. buradan connectify programını indirin. Wi-fi ismini ve ni girebilirsiniz. Altında "share internet" karşısına tik koyun. "Easy setup wizard" a tıklayın. Telefondan kurduğunuz ağa bağlanıp internete girebilirsiniz.

çok sağol hemen deniyorum yapabilirsem yazarım. usb le laptopa mı bağlıcam yoksa wi-fi üzerinden mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt