.arada bir uygulamalar yada ayarlar durduruluyor diye rapor çıkıyor o benim keyfimi kaçırdı
hiç bir mesaj cevap vermiyorsunuz arkadaşlar burda yardım için varız diğer arkadaşlara yanı yenı android platformuna geçmiş olan ilk deneyimi s3 olan arkadaşlarımız var bunun yanı sıra bir çok kez android telefon kullanmış,kaliteli cihazlar kullanan bilge kardeşlerimizde var ama bir mesaj yazıyorsun kımse cevap vermiyor yani ayıptır yazıktır bu kurulusun bir amacı var 164 kişi var burda yardım bekleyen bir şey olunca buraya yazan yapmayın gözünüzü seviyim burda cevap versenız ''gidin internetten bakın'' demesenız bir çok arkadaşlıklarr kurulabilir samimiyet olabilir yardımlaşma olabilir ama yok yok yok.... yazıktır
Arkadaşlar merhabalar bugün yarın galaxy s3 almayı planlıyorum yalnız biraz pahalı olduğu için orjinal spot almaya karar verdim kafama takılan bir kaç soru var netleştirirsem kararımı vereceğim,arkadaşlar öncelikle şunu sormak istiyorum şu anda s3 ics ile geliyor ve ekimde jb güncellemesini kiesten yapabileceğiz yalnız bu spot ürünlerde direk kies üzerinden güncellenebiliyor mu diğer garantili ürünler gibi yani imei attıktan sonra kiesten resmi olarak rootsuz güncelleyebilecek miyim kafamı en çok bu karıştırıyor şu anda yardımlarınız beni yönlendirecek şimdiden teşekkürler