Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

uyfz

Üye
s3 i747 yim var ama imei değiştiremiyom hengi telefoncuya gittiysem boş yardımcı olabilecek varmı?

krazy

krazy

Üye
Hadi benide ekleyin ama daha telefonum gelmedi ve Evkurdan aldım :/

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar merhabalar bugün yarın galaxy s3 almayı planlıyorum yalnız biraz pahalı olduğu için orjinal spot almaya karar verdim kafama takılan bir kaç soru var netleştirirsem kararımı vereceğim,arkadaşlar öncelikle şunu sormak istiyorum şu anda s3 ics ile geliyor ve ekimde jb güncellemesini kiesten yapabileceğiz yalnız bu spot ürünlerde direk kies üzerinden güncellenebiliyor mu diğer garantili ürünler gibi yani imei attıktan sonra kiesten resmi olarak rootsuz güncelleyebilecek miyim kafamı en çok bu karıştırıyor şu anda yardımlarınız beni yönlendirecek şimdiden teşekkürler

Spot ürün yerine bence paralel ithalat ürünlere bakın sonradan imei belasından başınız agrımasın. Ayriyetten yurt dışı cihazlarsı kies üzerinden güncelleme yapabilmeniz için cihaza önce odin vasıtası ile turkiye room unu kurmanız gerekir; )

ekoks20

ekoks20

Üye
Arkadaşlar bende s3 alıp almamayı sorguluyorum. 701 kullanıyorum şimdilerde. s3 için ekran çabuk deforme oluyor (sararma, çatlama, çizilme vs.) şikayetleri yoğun. Ben bu durum üzerine samsung türkiye sitesine baktım online kullanım klsvuzuna baktım corning gorilla glass a dair bir yazı göremedim (( bunun üzerine samsung türkiyeye e mail form doldurarak sordum. cevap buradan yanıtlamamız mümkün değil müşteri hizmetlerini arayın oldu kafam karıştı. Sizin aldığınız ürünüm kullanma klavuzu kutu vs de Corning gorilla Glass a dair bir ibare var mı

teamera05

Üye
meraba s3 kulubü benide aranıza eklerseniz sevinirim yeni aldım bir kaç istek yapsam yardımcı olurmusunuz. ben bir kaçtane yazıyım gameloft oyunlarının apk larını bulamıyorum linkler hep kaldırılmış pmden çalışan link yada kendi uploadlarınızdan varsa göndere bilirmisiniz telefon rootsuz yeni aldıgım için henüz rootlamadım yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden tşkler.

bestofjon

Üye
sLmm.. bende aranıza katılmak istiorum 16 gb mermer beyazı ;)

tonguchan

tonguchan

Üye
samsung s3

ArmgnGrskn

Üye
Ben cok yeniyim 30 agustostan beri kuullniyorum teli cok memnunum tek sorun sarji onu nasil uzun sureli kullanabilir hle getrebilirim?

ArmgnGrskn

Üye
Benide klube eklermisinizz :-)

onderyasa

Üye
ikl s3 alan kişikerden biriyim eklerseniz sevinirim...

aypay_16

aypay_16

Üye
teşekkürler

OzcanMirzanli

Üye
Gta3 linki yenilermisiniz

bulsara

Üye
32 GB beyaz ile ben de S3 serüvenine adım attım :D

Ereinion

Üye
ilgili bilgililerden güzel oyun apkleri bekliyoruz :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ne ariyorsaniz googleye girip maxicep yazin basina sonra uygulamanin adini yazin ok rahat cikiyor

sessiz_fırtına

Üye
Arkadaşlar s3 ün ekranın sol köşesinde bir işaret var onu çözemedim bilen varsa açıklasın ltf...

fur_123

Üye
Galaxy s3 ümle her yerde kablosuz interneti yani wifi kullanıyorum ama kendi evimde giremiyorum şifrede hata yok belirtmek istiyorum yardım cı olur musunuz

tatanga_ilker

Üye
Galaxy s3 ümle her yerde kablosuz interneti yani wifi kullanıyorum ama kendi evimde giremiyorum şifrede hata yok belirtmek istiyorum yardım cı olur musunuz

kablosuz bağlantının güvenlik türüne bak. telden de aynı türü seç.

Üst Alt