Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar benim s3 e bişiy oldu bu gün ana ekran kendi kendine oynamaya başladı sağa sola. sonra ekranlardan birini silince düzeldi? sizce ekran takılı felanmı kalmıştır büyütülecek bir sorunmu? birde ben 4 gb hafıza kartı alacam. telefonun hafızasına bişiy yüklemek istemiyorumda uygulamaları direkt hafıza kartına yükleme şansım varmı?

helltr

helltr

Üye
arkadaşlar benim s3 e bişiy oldu bu gün ana ekran kendi kendine oynamaya başladı sağa sola. sonra ekranlardan birini silince düzeldi? sizce ekran takılı felanmı kalmıştır büyütülecek bir sorunmu? birde ben 4 gb hafıza kartı alacam. telefonun hafızasına bişiy yüklemek istemiyorumda uygulamaları direkt hafıza kartına yükleme şansım varmı?

maalesef yok. ancak root işlemi yaparsan böyle bi imkanın olabilir.sorununa gelince bence büyütülecek birşey degil

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar s3 ün ekranın sol köşesinde bir işaret var onu çözemedim bilen varsa açıklasın ltf...

Bildlrim işaretidir büyük ihtimal.yapmanız gereken üst bar menüsünden ; bildirimler yazan yere tıklamanız.

blackbatuhan

Üye
O zaman hafıza kartına gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Yaw telefonda sorunlar var diye yedekledim fakat uygulamalari yedekle dedigim halde silinmis ve rehber falanda gitmis ve en onemliisi ise resimler. Geri alma ihtimalim varmi

rekskom

Üye
rekskom beni de ekle kardeş mermer beyazı....

Ereinion

Üye
root edilmesi gerekiyormuş bildiğim kadarıyla uygulamaları hafıza kartına kurabilmek için. Yanlışsam bilgili arkadaşlar düzeltsin lütfen. bende aynı dertten muzdaripim.

krazy

krazy

Üye
Telefon şimdi ulaştı elime şuan şarjda ne yapıcam nasıl uygulama yükliycem bilmiyorum

gokason

Üye
Ya cok acil bi sorum var onceden face girdimi nerede oldugumu eklemden ust tarakta mesela bulundugum yer kendisinden cikioyrdu artik cikmiyor bunu eskisi gbi nasil yaparim bir yardim lutfen yardim acil

türker_34

Üye
eklermisin benide mermer beyazı

erkin2503

Üye
Arkadaşlar iki gündür samdungun gonderdgigi oilifi kullanıyorum. Kilifin üzerinde hoparlr mikrofon kulaklik delkleri vr bunlri niye koydulr dye dsnrken bsy frkettm kılıf eli algılıyor ve kilifta yazan galaxy s3 yazısına arama sırasında açma yönüne suruklerseniz konsabiliyorsunuz kiliftan çıkarmadan. Bilmiyorum bunu keşfeden varmı

yunusalkis

yunusalkis

Üye
Kardeşim s3 için oyun paylaşımı yapabiliyo musunuz?

erkin2503

Üye
arkadaşlar beni bir kaç şey huzursuz ediyor. orta tuşumda bir çatlak daha oluştu kılcal görünüyor ama nasıl oluşuyor anlamadım bir türlü.ve arka kapakta kapağın içinde siyahlık oluştu ne dıştan ne içten leke kapağın içinde nasıl oluyor bu anlamıyorum bir türlü

djbenim

Üye
Benimde mermer beyazı 16 gb. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

tlf bilgisini değiştirdim ama olmadı galba:hmmm

Ereinion

Üye
bende değişmiştim ama düzelmedi beceremedim :)

oyun paylaşımlarınızı bekliyoruz deneyimli arkadaşlar

fur_123

Üye
Teşekkürederim oldu çok sağol

keytool

Üye
bende bende

featnuri

Üye
Beni de ekle kardes 16 gb cakil mavi.ayrica korumali kapakli :-) ee bise olursa babam keser beni ;-)

suat__2006

suat__2006

Üye
Beni de ekleyebilirsin kardeş. yut dışından aldım yeni. çakıl mavisi 32gb

ozkanderya22

Üye
ben de 16 gb beyaz ile aranızdayım.. paylaşımlara asılmanın zamanı geldi.. bu arada shadowGun oyunu ücretsizdi (şimdilik)... indirip kurun süper bir oyunmuş.. (tabi hala indirmediyseniz)

nevvol

nevvol

Üye
arkadaşlar benim sorunum şu, düne kadar sesli klavyeden faydalanıyordum.Fakat bu gün her ne olduysa yararlanamıyorum.Papatya gibi simgeye bastığımda direk beni klavye ayarlarına götürüyor.orada sesli klavye celtikli ama tepki vermiyor yani çeltiği kaldıramıyorum bile.sanki alanım kullanıma kapatılmış gibi..Lütfen konu hakkında donanıma sahip olan arkadaslarım bana acil cevap..
Saygılar

Üst Alt