anladım. Normal bişeymiş zaten. Cfw yi yapan ben yabancı kalan benTLFn olmayınca böyle oluyomuş demekki bu duyguyuda tattım
![]()
Yapma be kardeşim. Benım anlamadıgım beyaz yanan yer nasıl kırmızı yanıcak anlamıyorum. Modla ledin rengi falan mı değişiyo 
şimdi menü tuşu kırmızı yanıyo mu yanmıyo mu![]()

yanıyor![]()
bu arada o dosya tam olarak nerdeHahahaYapma be kardeşim. Benım anlamadıgım beyaz yanan yer nasıl kırmızı yanıcak anlamıyorum. Modla ledin rengi falan mı değişiyo
![]()

güzel hemen deneyeyim cfw yibu arada o dosya tam olarak nerde

bunu x6 ya bir tutma. X6da testera ihtiyacım yoktu ama bunda var ben yazılımı yaptım mert denedi bilgi verdi

Onu Öğretir misin O Zaman![]()

rica etsem tam yol söyler misin![]()
tamam müsait bi zaman atarsın sağol
anlatcak kafa yok bu aralar
- - - Eklendi - - -
pcde değilim tam yol hafızamda yok bakmam lazım

Senin Öğrendiğin Konu Var Mi Yani Sen Nereden Öğrendin![]()

herhangi bir konu yok. Ben sadece modları kullanmam incelerim![]()

Bende Inceliyorum Ama Zaman Lazım Her Halde Sen Benden Daha Eskisin Bu Işlerde![]()
evet 7610 la uygulama kur hava at derken 5800 la cfw yapmaya başladım c7 ile dewam bakalım sonu nereye gider...

c6.01 icin. C7 evols konumdan alıntı yaptım o yüzden o var kaldırcam pc geçince o mod bilgisini kusuruma bakma kardeşimhaqanguven bu cwf c6 için mi yoksa c6-01 için mi ben ikilemede kaldım çünkü benim c6-01 fm verici yokta
Hakan bu dosyalar içinde ROFS3 eksik haberin olsun. Bende senin sabah attığın ilk rofs3 ten aldım kardeşim.
Benim Aklıma Bir Şeyler Geliyor Ama Neyse![]()
c6.01 icin. C7 evols konumdan alıntı yaptım o yüzden o var kaldırcam pc geçince o mod bilgisini kusuruma bakma kardeşim
- - - Eklendi - - -
hadi ya rof3 ü ayrı linkte upload edeyim o zaman
- - - Eklendi - - -
nedir?

tamam
Boşver Hakan![]()