C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
şimdi menü tuşu kırmızı yanıyo mu yanmıyo mu :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye

anladım. Normal bişeymiş zaten. Cfw yi yapan ben yabancı kalan ben :D TLFn olmayınca böyle oluyomuş demekki bu duyguyuda tattım :D

Hahaha :D Yapma be kardeşim. Benım anlamadıgım beyaz yanan yer nasıl kırmızı yanıcak anlamıyorum. Modla ledin rengi falan mı değişiyo :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hahaha :D Yapma be kardeşim. Benım anlamadıgım beyaz yanan yer nasıl kırmızı yanıcak anlamıyorum. Modla ledin rengi falan mı değişiyo :D

led kodları var hangisinı koyarsan o yanar. 5800 a güncelleme geldiğinde şarj olurken yeşil doldugunda arama kapama tusu kırmızı yanıp söncek dolduğunu belirtmek için :)

- - - Eklendi - - -

güzel hemen deneyeyim cfw yi :) bu arada o dosya tam olarak nerde

corede :)

cyber

cyber

Üye
rica etsem tam yol söyler misin :)

cyber

cyber

Üye
tamam müsait bi zaman atarsın sağol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Bende Inceliyorum Ama Zaman Lazım Her Halde Sen Benden Daha Eskisin Bu Işlerde :)

evet 7610 la uygulama kur hava at derken 5800 la cfw yapmaya başladım c7 ile dewam bakalım sonu nereye gider...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hakan bu dosyalar içinde ROFS3 eksik haberin olsun. Bende senin sabah attığın ilk rofs3 ten aldım kardeşim.

telepati75

telepati75

Üye
haqanguven bu cwf c6 için mi yoksa c6-01 için mi ben ikilemede kaldım çünkü benim c6-01 fm verici yokta

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven bu cwf c6 için mi yoksa c6-01 için mi ben ikilemede kaldım çünkü benim c6-01 fm verici yokta
c6.01 icin. C7 evols konumdan alıntı yaptım o yüzden o var kaldırcam pc geçince o mod bilgisini kusuruma bakma kardeşim

- - - Eklendi - - -

Hakan bu dosyalar içinde ROFS3 eksik haberin olsun. Bende senin sabah attığın ilk rofs3 ten aldım kardeşim.

hadi ya rof3 ü ayrı linkte upload edeyim o zaman

- - - Eklendi - - -

Benim Aklıma Bir Şeyler Geliyor Ama Neyse :ehe

nedir?

ByKatre

ByKatre

Üye

c6.01 icin. C7 evols konumdan alıntı yaptım o yüzden o var kaldırcam pc geçince o mod bilgisini kusuruma bakma kardeşim

- - - Eklendi - - -

hadi ya rof3 ü ayrı linkte upload edeyim o zaman

- - - Eklendi - - -

nedir?

Boşver Hakan :oke:

Üst Alt