Gelmedi tabiiSanırım gelmedi![]()

millet jb bekliyor biz hala gingerbread dayızoda bizimki 2012 cihaz xperia go ics bile yok

arkadaslar teli pc baglayıp sony pc companion'u actgımda 4.1.b.0.431 isimli bi güncelleme oldugunu soyluyor nedir bu sayılar hangi sürüm yani bu ? (cihazı ics ye yükseltmedim henüz kasmalar oluyomus ondan)

oncelikle sony resmi blog 2011-2012 model tum xperialara jelly bean gelecegini duyurdu. 2011 icine neo v de giriyor ve neo v yede jelly bean gelick. Fakat tam tarih bilinmiyor
arkadaslar teli pc baglayıp Sony PC Companion'u actgımda 4.1.B.0.431 isimli bi güncelleme oldugunu soyluyor nedir bu sayılar hangi sürüm yani bu ? (cihazı İCS ye yükseltmedim henüz kasmalar oluyomus ondan)
Valla çoğu kişi beğenmiyor, yorumları okumuşsundur zaten her yerde yazıyor kötü şeyler. Kasıyor filan diye. Ben ray kullanıyorum (neo ile bir farkı yok donanım olarak) ve icsden memnunum. Ayrıca ics kullanıp memnun olan neo sahipleri de vardır.İCS yi yüklemiyim demi ?bide bana nasıl bi hafıza kartı onerırsınız neo v için yanı kaclık alayım ki ve hangi class .

Valla çoğu kişi beğenmiyor, yorumları okumuşsundur zaten her yerde yazıyor kötü şeyler. Kasıyor filan diye. Ben ray kullanıyorum (neo ile bir farkı yok donanım olarak) ve icsden memnunum. Ayrıca ics kullanıp memnun olan neo sahipleri de vardır.
Deneyebilirsin icsyi beğenmezsen flashtool ile tekrar 2.3.4e dönmem mümkün kolay bir işlem. (Ama riskli imiş öyle diyorlar ilk kullanınca biraz korkuyorsun sonra alışıyorsun.)
-----
Hafıza kartı da sana bağlı bir şey oyun oynarım, müzik dinlerim diyorsan 16gb filan al. Ben de sadece 7gb müzik vardı bir ara
5-6gb da oyun
classını hatırlamıyorum ama çok yüksek bir şeye gerek yok heralde sonuçta telefonda kullanacaksın.