SE NEO V 'ye jelly bean geldimi ya ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Hayır henüz gelmedi

R.A.M

R.A.M

Üye
Sanmam :hmmm

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
oncelikle sony resmi blog 2011-2012 model tum xperialara jelly bean gelecegini duyurdu. 2011 icine neo v de giriyor ve neo v yede jelly bean gelick. Fakat tam tarih bilinmiyor

__xXx__

__xXx__

Üye
sony destek hattının bazı çalışanları tek çekirdekli cihazların jb güncellemesı almayacaklarini bazıları ise henüz bir karar çıkmadığını söylüyor işler karışık

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O cihaz ics'de bile kötü diyorlardı ama jb'de fps yükseldiğinden iyi olabilir belki.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Belli değil ama gelme ihtimali yüksek bence Sony veriyor genellikle umarım gelir sizin adınıza iyi olur.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Sanırım gelmedi :hmmm

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Off gelsin yoksa japonya ya gidip telefonu...

Neyse sakinim

lgkg300

lgkg300

Üye
4 gözle bekliyoruz bakalım....
gelişmelerden haberdar olan var mi internete bilgi felan sızmadi mi tarih hakkında

mc_shekil

mc_shekil

Üye
millet jb bekliyor biz hala gingerbread dayız :( oda bizimki 2012 cihaz xperia go ics bile yok

MoonLife01

MoonLife01

Üye
millet jb bekliyor biz hala gingerbread dayız :( oda bizimki 2012 cihaz xperia go ics bile yok

Senin telefon 2012 model iki güncellemeyide alicak bundan eminsin biz ise daha jb gelicekmi gelmicekmi onu düşünüyoruz :)

hunter41

hunter41

Üye
J.b yi dört gözle bekliyoruz acaba ne zaman kullanıma sunacaklar ?

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar teli pc baglayıp Sony PC Companion'u actgımda 4.1.B.0.431 isimli bi güncelleme oldugunu soyluyor nedir bu sayılar hangi sürüm yani bu ? (cihazı İCS ye yükseltmedim henüz kasmalar oluyomus ondan)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
arkadaslar teli pc baglayıp sony pc companion'u actgımda 4.1.b.0.431 isimli bi güncelleme oldugunu soyluyor nedir bu sayılar hangi sürüm yani bu ? (cihazı ics ye yükseltmedim henüz kasmalar oluyomus ondan)

ics :(

Xelord

Xelord

Üye
oncelikle sony resmi blog 2011-2012 model tum xperialara jelly bean gelecegini duyurdu. 2011 icine neo v de giriyor ve neo v yede jelly bean gelick. Fakat tam tarih bilinmiyor

Ne zaman duyuruldu 2011 lere jb geleceği ?

- - - Eklendi - - -

arkadaslar teli pc baglayıp Sony PC Companion'u actgımda 4.1.B.0.431 isimli bi güncelleme oldugunu soyluyor nedir bu sayılar hangi sürüm yani bu ? (cihazı İCS ye yükseltmedim henüz kasmalar oluyomus ondan)

ICS 4.0.4

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
İCS yi yüklemiyim demi ? :hih: bide bana nasıl bi hafıza kartı onerırsınız neo v için yanı kaclık alayım ki ve hangi class .

Xelord

Xelord

Üye
İCS yi yüklemiyim demi ? :hih: bide bana nasıl bi hafıza kartı onerırsınız neo v için yanı kaclık alayım ki ve hangi class .
Valla çoğu kişi beğenmiyor, yorumları okumuşsundur zaten her yerde yazıyor kötü şeyler. Kasıyor filan diye. Ben ray kullanıyorum (neo ile bir farkı yok donanım olarak) ve icsden memnunum. Ayrıca ics kullanıp memnun olan neo sahipleri de vardır.
Deneyebilirsin icsyi beğenmezsen flashtool ile tekrar 2.3.4e dönmem mümkün kolay bir işlem. (Ama riskli imiş öyle diyorlar ilk kullanınca biraz korkuyorsun sonra alışıyorsun.)
-----
Hafıza kartı da sana bağlı bir şey oyun oynarım, müzik dinlerim diyorsan 16gb filan al. Ben de sadece 7gb müzik vardı bir ara
5-6gb da oyun :)
classını hatırlamıyorum ama çok yüksek bir şeye gerek yok heralde sonuçta telefonda kullanacaksın.

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Valla çoğu kişi beğenmiyor, yorumları okumuşsundur zaten her yerde yazıyor kötü şeyler. Kasıyor filan diye. Ben ray kullanıyorum (neo ile bir farkı yok donanım olarak) ve icsden memnunum. Ayrıca ics kullanıp memnun olan neo sahipleri de vardır.
Deneyebilirsin icsyi beğenmezsen flashtool ile tekrar 2.3.4e dönmem mümkün kolay bir işlem. (Ama riskli imiş öyle diyorlar ilk kullanınca biraz korkuyorsun sonra alışıyorsun.)
-----
Hafıza kartı da sana bağlı bir şey oyun oynarım, müzik dinlerim diyorsan 16gb filan al. Ben de sadece 7gb müzik vardı bir ara
5-6gb da oyun :)
classını hatırlamıyorum ama çok yüksek bir şeye gerek yok heralde sonuçta telefonda kullanacaksın.

tesekkurler kardesım bende senın kafadanım muzıl oyun vıdeo gırla olmalı 16 iyi o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...